Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Τι θα έλεγες να σου πλήρωναν τον μισθό ώστε να δούλευες στην ΜΚΟ της επιλογής σου; Μπες στο Vodafone World of Difference!



Επιθυμούσες πάντα να εργαστείς για ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό και να αμείβεσαι για αυτό; Κάποιοι το κάνουν ήδη. Οι νικητές του τελευταίου διαγωνισμού της Vodafone ξεκίνησαν την εργασία τους στο πλαίσιο του προγράμματος Vodafone World of Difference τον προηγούμενο μήνα, στις ΜΚΟ "Περπατώ" Ροδόπης , "Χαμόγελο Του Παιδιού", Σ.Ο.Ψ.Υ. Πάτρας και "ΑΝΙΜΑ".


Όλοι θα θέλαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα προς το καλύτερο, αρκεί να είχαμε την ευκαιρία να ασχοληθούμε έμπρακτα με αυτά. Για το σκοπό αυτό, η Vodafone επέλεξε 3 υποψηφίους από το ευρύ κοινό και 1 εργαζόμενό της με πάθος, ικανότητες και ιδέες για να κάνουν τη «διαφορά» στις ζωές των ανθρώπων στην Ελλάδα, εργαζόμενοι στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους για έναν ολόκληρο χρόνο ή 6 μήνες αντίστοιχα.


Το πρόγραμμα Vodafone World of Difference προσφέρει σε όσους διακρίθηκαν τη δυνατότητα να εργαστούν στον οργανισμό της επιλογής τους, κάνοντας τη «διαφορά» εκεί που έχει σημασία. Η Vodafone καταβάλλει το μισθό και τα σχετικά με το έργο έξοδα κάθε επιτυχόντα (έως 28.000 € και 12.000 € αντίστοιχα), δίνοντάς του τη δυνατότητα να συνεισφέρει στο έργο του οργανισμού που έχει επιλέξει.


Για το 2011, επιλέχθηκαν άνθρωποι με ενθουσιασμό, δέσμευση και δυναμισμό, που μπορούσαν να αποδείξουν ότι διέθεταν τις κατάλληλες ικανότητες, τη γνώση και τα αναγκαία προσόντα για να κάνουν τη «διαφορά» στον οργανισμό της επιλογής τους. Δεν είχε σημασία η τρέχουσα επαγγελματική τους κατάσταση, εφόσον διέθεταν τις απαιτούμενες ικανότητες και τα προσόντα.


Κάποιοι από αυτούς ήταν ήδη εθελοντές που απλώς επιθυμούσαν να συμμετάσχουν περισσότερο στις δραστηριότητες του αγαπημένου τους οργανισμού, που επικεντρώνονται στον άνθρωπο ή το περιβάλλον. Ίσως να είχαν μία ιδέα που κατά τη γνώμη τους μπορούσε να κάνει τη «διαφορά» σε έναν συγκεκριμένο οργανισμό. 


 Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Vodafone στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10494

 
Ας ελπίσουμε ότι οι 4 επιτυχόντες που διακρίθηκαν θα αφήσουν μετά το πέρας της εργασίας τους  ένα διαφορετικό κόσμο, όπως και ο τίτλος του προγράμματος, World of Difference.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου