Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

CityU Career Center: Το Γραφείο Διασύνδεσης του City Unity College




 CITYU CAREER CENTER
Το CITYU CAREER CENTER του City Unity College συνεργάζεται με τον Επιχειρηματικό Όμιλο Epsilon Net και υποστηρίζει τους φοιτητές και τους απόφοιτους από τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα, ενημερώνοντας τους με συχνές ανακοινώσεις , για τις ευκαιρίες απασχόλησης ( internships ,πρακτική άσκηση) που παρουσιάζονται στην αγορά εργασίας.
 
Το εξειδικευμένο προσωπικό ανιχνεύει τα επαγγελματικά ενδιαφέροντα, τους στόχους και τις δεξιότητες των φοιτητών.


Στα πλαίσια της αρμοδιότητας του διοργανώνει «συμβουλευτικά σεμινάρια» που αφορούν σε επιλογές καριέρας, πηγές πληροφόρησης, σύνταξη βιογραφικών σημειωμάτων, διαδικασίες επαγγελματικής συνέντευξης κτλ. 


H Epsilon Net Α.Ε., το 2007 και για  τέταρτη συνεχή χρονιά εντάχθηκε στον κατάλογο με τις 500 πλέον αναπτυσσόμενες και δυναμικές επιχειρήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σήμερα έχει περισσότερες από 20.000 συνεργαζόμενες εταιρείες στο πελατολόγιο της.


Ημέρες Kαριέρας

Ένας από τους σκοπούς του κολλεγίου είναι η σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας. 


Το City Unity College έχει δημιουργήσει σχέσεις συνεργασίας με πολλές επιχειρήσεις προσβλέποντας στην ένταξη των αποφοίτων του στον επαγγελματικό στίβο. 


Στις Ημέρες Καριέρας εκπρόσωποι από γνωστές πολυεθνικές κι ελληνικές επιχειρήσεις επισκέπτονται το City Unity College σε προκαθορισμένες ημερομηνίες και πραγματοποιούν συνεντεύξεις με φοιτητές και απόφοιτους . Παράλληλα, αναλύουν θέματα ένταξης στην αγορά, ευκαιρίες καριέρας, πραγματικά δεδομένα εργασίας, εταιρικές ανάγκες σε ανθρώπινο δυναμικό κ.α. 


Guest Company Days

Στα Guest Company Days του CITY UNITY COLLEGE καλούνται στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων (διευθυντές marketing , οικονομικούς διευθυντές κλπ) για να ενημερώσουν τους σπουδαστές τόσο για τις εξελίξεις στον κλάδο, όσο και για τις λεπτομέρειες του επαγγέλματός τους. 


Student and Alumni Club – Σύλλογος Φοιτητών και Αποφοίτων

Ο σύλλογος φοιτητών και αποφοίτων του City Unity College δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια και συνεχώς διευρύνει τις δραστηριότητες του με νέα μέλη και νέες προτάσεις. Μέσω του συλλόγου , οι απόφοιτοι έρχονται σε επαφή, ενημερώνονται για τις εξελίξεις στον ακαδημαϊκό τομέα, για νέες επαγγελματικές ευκαιρίες κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου