Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ECOLIFE - 7η Γενική Έκθεση Προϊόντων & Υπηρεσιών φιλικών προς το περιβάλλον!


Η έκθεση Ecolife θα πραγματοποιηθεί για 7η συνεχή χρονιά από τις 26 έως και 29 Μαΐου 2011 στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, για να στηρίξει την κατανάλωση των βιολογικών και οικολογικών προϊόντων. 


Πρόκειται ίσως για τη μόνη γενική έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών φιλικών προς το περιβάλλον, όπου ο καταναλωτής και επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί γύρω από την πράσινη κατανάλωση και τις επιλογές της. 


Στην Ecolife παρουσιάζονται προϊόντα και υπηρεσίες από κάθε τομέα της καθημερινότητας. Με τον τρόπο αυτό η πληροφορία φτάνει στο κοινό ολοκληρωμένη αλλά και βιωματική, καθώς οι επισκέπτες μπορούν να δουν, να αγγίξουν αλλά και να δοκιμάσουν πολλά από τα προϊόντα που παρουσιάζονται. 


Σκοπός της διοργάνωσης είναι η περιβαλλοντική εκπαίδευση του κοινού και η καλλιέργεια οικολογικής συνείδησης σε ανθρώπους κάθε ηλικίας και βιοτικού επιπέδου.
Η θεματολογία της ECOLIFE εκτείνεται σε 5 μεγάλες ενότητες:
  • Βιολογικά  Προϊόντα Διατροφής
  • Υγεία – Ευεξία – Ομορφιά
  • Καθαρή & Ανανεώσιμη Ενέργεια
  • Οικολογική Δόμηση 
  • Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις - Προϊόντα και Υπηρεσίες Γενικού ενδιαφέροντος.

Στο πλαίσιο της φετινής έκθεσης «Ecolife» θα παρουσιαστεί και το VenusProject, το οποίο αποτελεί έργο ζωής τού διεθνούς φήμης κοινωνικού σχεδιαστή Jacques Fresco και το οποίο υποστηρίζεται από τη μη κερδοσκοπική οργάνωση «ΠΑΝΓΑΙΑ», η οποία δραστηριοποιείται  κυρίως στους τομείς της κοινωνικής αλληλέγγυας οικονομίας. 

Για αναλυτικές πληροφορίες, καθώς και το πρόγραμμα της εκδήλωσης, μπορείτε να μεταβείτε στην ιστοσελίδα της έκθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου