Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Προσφορές: H πρώτη παρουσίαση του Magic Map 72 από το Student Guide





Η StudentGuide ανακοίνωσε τη διάθεση του νέου της επικοινωνιακού προιόντος, Magic Map 72, το οποίο πρόκειται να διανεμηθεί μέσα στην εβδομάδα σε 10.000 αντίτυπα σε όλα τα ΑΕΙ, ΤΕΙ, κολλέγια και ιδιωτικές σχολές της Αθήνας.

Για όσους δεν γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται, ο Magic Map 72 είναι ένας αναδιπλώμενος χάρτης μεγέθους 4x3, ο οποίος αποτελείται από 72 κουπόνια διαφημίσεων-καταχώρησης επιχείρησης.

Στον “Magic Map 72”, το κάθε κουπόνι που θα αντιστοιχεί στην καταχώρηση με το λογότυπο μιας επιχείρησης, θα απευθύνεται στο προνόμιο της έκπτωσής που προσφέρει καθώς και στο είδος της!

Με αυτόν τον τρόπο, ο εκάστοτε φοιτητής/σπουδαστής θα μπορεί να  "ξύνει" το κουπόνι της επιχείρησης που τον ενδιαφέρει και να λαμβάνει την ανάλογη έκπτωση !


Το SGuide είναι το μεγαλύτερο και πλέον πλήρες φοιτητικό portal στην Ελλάδα. Αναγνώστες του είναι φοιτητές από όλη την Ελλάδα, και είναι το μοναδικό club εκτώσεων και προνομίων στην Ελλάδα για φοιτητές.

Μέχρι να αποκτήσετε τον Magic Map 72, μπορείτε -αν δεν το έχετε ήδη κάνει- να επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Student Guide στη διεύθυνση http://sguide.gr/s-club/ , και να αποκτήσετε και την εκπτωτική κάρτα του Student Guide για φθηνές αγορές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου