Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του ΟΗΕ στη Γενεύη (4-22 Ιουλίου 2011)





Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Υπηρεσία Ενημέρωσης του ΟΗΕ στη Γενεύη (UNIS) διοργανώνει εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας τριών εβδομάδων για μεταπτυχιακούς φοιτητές (επιπέδου Master) ηλικίας 23 -35 ετών.


Το φετινό 49ο Graduate Study Programme (GSP) θα πραγματοποιηθεί στο Παλάτι των Εθνών στη Γενεύη από 4 - 22 Ιουλίου 2011 με θέμα «Το έργο των Ηνωμένων Εθνών για την υλοποίηση των Αναπτυξιακών Στόχων της Χιλιετίας: Επιτυχίες και Προκλήσεις.» 

H Υπηρεσία Ενημέρωσης του ΟΗΕ στη Γενεύη είναι η φωνή του Γραφείου των Ηνωμένων Εθνών στη Γενεύη, η οποία ενημερώνει τον κόσμο για το μοναδικό ρόλο της Γενεύης στις διεθνείς σχέσεις.

Η Υπηρεσία Ενημέρωσης παρέχει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών πληροφόρησης με επίκεντρο κυρίως τις δραστηριότητες των Ηνωμένων Εθνών στον τομέα της ειρήνης, της ασφάλειας, του αφοπλισμού, της ανάπτυξης και οικονομικά και κοινωνικά θέματα.


Για περισσότερες πληροφορίες για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΟΗΕ, συμπεριλαμβανομένου του εντύπου αίτησης, επισκεφτείτε τον διαδικτυακό τόπο: www.unog.ch/gsp_en (Αγγλικά).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου