Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Ομιλία του αντιπροέδρου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Νίκου Καραχάλιου στο City Unity College!






Την Τρίτη, 17 Μαΐου, οι φοιτητές του τμήματος αθλητικής δημοσιογραφίας του City Unity College είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά και να συζητήσουν με τον αντιπρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Νίκο Καραχάλιο, σε μία δίωρη συνάντηση στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στην οδό Θησέως 15-17, στο Σύνταγμα.



Η συζήτηση με τα παιδιά περιστράφηκε γύρω από τη διάσωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Ο κ. Καραχάλιος τόνισε ότι μέσα από μια μεγάλη προσπάθεια που διάρκεσε 120 μέρες, ο σύλλογος κατάφερε να συγκεντρώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό της τάξης των 500 χιλ. ευρώ και οι ομάδες του διέπρεψαν σε όλα τα αθλήματα, κατακτώντας 7 τίτλους.


Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη εξέφρασε την μεγάλη του ικανοποίηση για την τεράστια προσπάθεια που καταβλήθηκε από όλους, μιας και τα πράγματα για τους παίκτες ήταν πάρα πολύ δύσκολα λόγω έλλειψης χρηματικών πόρων, και ουσιαστικά οι παίκτες έπαιξαν για μεγάλο διάστημα αμισθί, για την τιμή των όπλων. Παρόλα αυτά στάθηκαν όλοι στο ύψος των περιστάσεων, και σύντομα η πολυπόθητη λύση έφτασε στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

 
Ο Νίκος Καραχάλιος δήλωσε ότι ήταν μεγάλη τύχη για τον Ολυμπιακό το γεγονός ότι εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για να επενδύσει στην ομάδα, ενώ μίλησε και με πολύ καλά λόγια για τον αρχηγό της Θύρας 7, Μιχάλη Κουντούρη, αναφέροντας ότι έχει συνεισφέρει πάρα πολύ στην προσπάθεια για την διάσωση του Ερασιτέχνη.

 
Επιπλέον, ο κ. Καραχάλιος αναφέρθηκε στις μελλοντικές δράσεις του Ερασιτέχνη, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται διοργανώσεις συναυλιών, καθώς και διαδικτυακές δημοπρασίες με προσωπικά αντικείμενα που θα εκθέσουν παλαιοί αλλά και εν ενεργεία αθλητές του Ολυμπιακού όπως παπούτσια, εμφανίσεις, αξεσουάρ κ.α.


Τέλος, ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη τόνισε έντονα την ανάγκη να ξαναβρεί ο αθλητισμός τον εκπαιδευτικό του χαρακτήρα, μέσα από τη σύνδεση των ομάδων και ιδιαίτερα του συλλόγου με τα σχολεία και τα πανεπιστήμια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου