Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Νέα συμμετοχή ομάδας MUN του City Unity College στο MUNIST 2011!

Το City Unity College έστειλε, από τις 27 Απριλίου μέχρι την 1η Μαΐου, τη διπλωματική του ομάδα, για να συναντηθούν με περίπου άλλους 400 Φοιτητές από 28 πανεπιστήμια του εξωτερικού και 16 της Ελλάδας στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, προκειμένου να συζητήσουν και να επιλύσουν διεθνή θέματα όπως τα πυρηνικά όπλα, η πειρατεία και άλλα, σε μία συνάντηση στα πλαίσια του Διεθνούς Προσομοίωσης Οργάνων του ΟΗΕ και του Συμβουλίου της Ευρώπης ή αλλιώς ThessIMUN 2011.

Μετά από την τεράστια επιτυχία της συμμετοχής στο
ThessIMUN της αποστολής τoυ City Unity College, το Κολλέγιο ενθαρρύνει -όπως πάντα- την συγκρότηση νέας ομάδας για συμμετοχή στο επόμενο συνέδριο, το οποίο λέγεται MUNIST και θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη, 8-12 Αυγούστου 2011.


Είναι η 11η φορά που διεξάγεται αυτό το συνέδριο, το οποίο ουσιαστικά είναι μια εκπαιδευτική άσκηση με σκοπό το διάλογο, τη συναίνεση μέσω ειρηνικών διαδικασιών, την εξοικείωση με διεθνή θέματα και διαφορετικές απόψεις των εκπροσώπων άλλων χωρών. Οι φοιτητές εκτός από τα παραπάνω, σε κάθε συνάντηση συζητούν επίσης για θέματα όπως το δικαίωμα στην τροφή, την κατάσταση των Ρομά στην Ευρώπη, ζητήματα θρησκευτικής ελευθερίας και την παγκόσμια δημόσια υγεία.
 

Η νέα ομάδα του Κολλεγίου θα συγκροτηθεί από 7-10 σπουδαστές, με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Μάνο Τάκα. Το συνέδριο διοργανώνεται από το Yeditepe University, Istanbul και η επίσημη ιστοσελίδα του είναι: http://munist.org/.

Όσοι ενδιαφέρεστε δηλώστε την πρόθεση συμμετοχής σας και την επιτροπή που σας ενδιαφέρει στο και manos.takas@cityu.gr. H προθεσμία για συμμετοχή στο MUNIST2011, μέσω της ομάδας του Κολλεγίου, είναι μέχρι 20/5.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν για περαιτέρω πληροφορίες στα παρακάτω τηλέφωνα: 6982113226 (Χρήστος Κωνσταντής) και 6983847281 (Γιώργος Λάνι). 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου