Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Ο Executive Director του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου στο City Unity College!

Ο κ. Ηλίας Σπιρτούνιας, Γενικός διευθυντής του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, θα επισκεφθεί τo City Unity College στις 20 Μαΐου, για να βρεθεί από κοντά με το ακαδημαϊκό προσωπικό και τους σπουδαστές του Κολλεγίου και να ανταλλάξουν εμπειρίες και απόψεις σχετικά με την κρίση, αλλά και την καινοτομία και την ανάπτυξη στη χώρα μας.

Την Παρασκευή, 20 Μαΐου, και ώρα 11:00 πμ, ο κ. Σπιρτούνιας θα παρευρεθεί στις εγκαταστάσεις της οδού Θησέως 15-17, σε μία συζήτηση σχετικά με τη κρίση και τις προκλήσεις που δημιουργούνται από αυτήν, καθώς επίσης και τις ευκαιρίες που μπορεί να εμφανιστούν, καθώς «μέσα σε κάθε κρίση υπάρχει μια ευκαιρία».

Επιπλέον, ο κ. Σπιρτούνιας θα μιλήσει για τη λειτουργία και τις δραστηριότητες και πρωτοβουλίες του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου για την προώθηση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας, με σκοπό τη δημιουργία κινήτρων για όλους όσους πιστεύουν ότι υπάρχουν προοπτικές για μια Ελλάδα περισσότερο ανταγωνιστική.

Η επίσκεψη του κ. Σπιρτούνια έχει σκοπό να αποτελέσει ένα έναυσμα για δημιουργική σκέψη πάνω στους τρόπους επιχειρηματικής ανάπτυξης της Ελλάδας, μέσα από μια ουσιαστική και γόνιμη ανάλυση και μελέτη των επιχειρηματικών αναγκών και προοπτικών της χώρας μας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου