Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Βρίσκεστε σε αναζήτηση εργοδότη ή επαγγελματία; Εγγραφείτε στο FindAPro!!!

Το findapro.gr είναι μια πρωτοποριακή σελίδα σύνδεσμος μεταξύ εργοδοτών και δημιουργών, η οποία ουσιαστικά καταρρίπτει τους μεσάζοντες, φέρνοντας σε άμεση επαφή τον εργοδότη και τον δημιουργό.

Η διαδικασία λειτουργίας είναι αρκετά απλή. Τα μέλη χωρίζονται σε 2 κατηγορίες, τους εργοδότες και τους δημιουργούς. Οι εργοδότες που θέλουν να γίνει μια εργασία όπως για παράδειγμα μια μετάφραση κειμένου ή μια κατασκευή ιστοσελίδας αναρτούν στην ιστοσελίδα του findapro την αγγελία τους, στην οποία αναφέρουν το ποσό που είναι πρόθυμοι να διαθέσουν και το χρονικό πλαίσιο στο οποίο το θέλουν έτοιμο. Οι δημιουργοί βλέπουν την αγγελία, την αξιολογούν και καταθέτουν μια προσφορά τους.

Στη συνέχεια, ο εργοδότης επιλέγει την πλέον συμφέρουσα για αυτόν προσφορά και έρχεται σε επαφή με τον δημιουργό, μέσα απο το σύστημα μηνυμάτων της σελίδας, όπου κανονίζονται οι λεπτομέρειες της εργασίας, και με την ολοκλήρωση του έργου ο εργοδότης πληρώνει τον δημιουργό μέσα απο το ένα αυτοματοποιημένο σύστημα.


Στην ιστοσελίδα υπάρχει επίσης μια διαδικασία αξιολόγησης των εργοδοτών και των δημιουργών,  με σκοπό την δημιουργία μιας εικόνας θετικής ή αρνητικής ανάμεσα στους χρήστες, και έτσι ο "καλός" χρήστης επιβραβεύεται και αποκτά περισσότερη αξιοπιστία, ενώ ο "κακός" χρήστης περιθωριοποιείται.

Στο findapro.gr εργοδότες και δημιουργοί μπορούν να ορίζουν μόνοι τους τις τιμές και τους κανόνες και να αποκτήσουν με τους δικούς τους όρους το κέρδος, την εμπειρία και τη γνώση.


Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στα έργα/υπηρεσίες που μπορείτε να προσφέρετε ή να ζητήσετε, απο απλές μεταφράσεις κειμένων, κατασκευές ιστοσελίδων, δημιουργία λογότυπων, προγραμματισμό εφαρμογών, κατασκευή δικτύων, δημιουργία banners, κλώνους σελίδων και πολλά άλλα.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή, μεταβείτε στο διαδικτυακό τόπο http://www.findapro.gr/ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου