Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Διαγωνισμός: “Logo for Human Rights” - Φτιάξτε το λογότυπο της οργάνωσης για τα ανθρώπινα δικαιώματα!!!



Βάλτε τα δυνατά σας και φτιάξτε το λογότυπο του κινήματος για τα ανθρώπινα δικαιώματα!!! Καθώς προς το παρόν δεν υπάρχει διεθνώς αναγνωρισμένο σύμβολο για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ανακοινώθηκε πρόσφατα ο Διαγωνισμός: “Logo for Human Rights”, ο οποίος θα ολοκληρωθεί στις 17 Σεπτεμβρίου 2011. 

Η πρωτοβουλία στηρίχθηκε στην πεποίθηση ότι ένα λογότυπο για το κίνημα θα διευκολύνει την παγκόσμια εξάπλωση του κινήματος. Για το σκοπό αυτό, προκηρύχθηκε ένας παγκόσμιος online διαγωνισμός με χρηματικά έπαθλα. Η πρωτοβουλία έχει την στήριξη παγκοσμίως αναγνωρισμένων προσωπικοτήτων και οργανισμών, καθώς και άλλων πολλών υποστηρικτών από όλα τα κοινωνικά στρώματα.

Οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από ένα πάνελ κριτών που συγκροτείται από προσωπικότητες κύρους από όλο τον κόσμο. Η κριτική επιτροπή θα κάνει μια προεπιλογή, και έπειτα, μέσα από παγκόσμια δημόσια ηλεκτρονική ψηφοφορία, θα επιλεγεί ο τελικός νικητής μεταξύ των top 10.

Ο πρώτος νικητής θα πάρει το έπαθλο των 5000 €, ο πρώτος επιλαχών 3000 € και η τρίτη θέση 1000 €.

Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να ανεβάσετε το λογότυπό σας και να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό, μπορείτε να επισκεφθείτε για περισσότερες πληροφορίες και για αίτηση συμμετοχής την ιστοσελίδα του διαγωνισμού, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.humanrightslogo.net

Καλή επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου