Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Σεμινάριο: The CAPSIM Business Simulation Experience Τετάρτη, 18 Μαΐου, 18:00-20:00




The CAPSIM Business Simulation Experience

Ο Jim Marchbank, επιτυχημένος καινοτόμος επιχειρηματίας και μέλος του ακαδημαϊκού προσωπικού του City University of Seattle στη Μπρατισλάβα, θα επισκεφθεί τo City Unity College στις 18-20 Μαΐου, για να βρεθεί από κοντά με το ακαδημαϊκό προσωπικό και τους σπουδαστές του Κολεγίου, και να ανταλλάξουν εμπειρίες και απόψεις σχετικά με τις βέλτιστες πρακτικές διδασκαλίας. Επιπλέον, θα παρευρεθεί ως εισηγητής σε δύο εξαιρετικά πολύτιμα σεμινάρια.

Την Τετάρτη, 18 Μαΐου, ώρες 18:00-20:00, ο κ. Marchbank θα παρουσιάσει σε σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στο εργαστήριο υπολογιστών του Κολεγίου, στις εγκαταστάσεις της οδού Θησέως 15-17 -στα πλαίσια της έναρξης διδασκαλίας στους σπουδαστές του Κολεγίου με χρήση του λογισμικού προσομοίωσης επιχειρήσεων Capsim- το πρόγραμμα προσομοίωσης επιχειρήσεων Foundation (ακριβώς το ίδιο λογισμικό προσομοίωσης με το Capsim, όμως λιγότερο πολύπλοκο), με στόχο να εξοικειώσει φοιτητές και καθηγητές με το πρόγραμμα προσομοίωσης. 

Η λειτουργία και χρήση του λογισμικού προσομοίωσης επιχειρήσεων Capsim διδάσκεται σε περισσότερα από 600 πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Χάρβαρντ, Penn State University και του Πανεπιστημίου του Stanford. Εταιρείες όπως η Microsoft, η Caterpillar και η General Electric έχουν ενσωματώσει το σεμινάριο εκμάθησης της χρήσης του λογισμικού στα προγράμματα κατάρτισης των στελεχών τους. 

Το City Unity College , παράρτημα του City University of Seattle στην Αθήνα, προσφέρει μαθήματα εκμάθησης των λογισμικών Foundation και Capsim, στα πλαίσια των προγραμμάτων σπουδών απόκτησης Bachelor και ΜΒΑ.  

Τμήματα μαθητών χωρίζονται σε ομάδες που συνεργάζονται μεταξύ τους με έμφαση στα αντικείμενα της έρευνας και την ανάπτυξης (R&D), της χρηματοδότησης, της παραγωγής και του μάρκετινγκ - όλων των βασικών δηλαδή στοιχείων που αλληλεπιδρούν για να εξελιχθεί ένας οργανισμός σε μία επιτυχή και κερδοφόρα επιχείρηση. Μέσα από τα μαθήματα παρέχεται έντονη, δυναμική και διαδραστική εκπαίδευση, κατά την οποία οι μαθητές έχουν να αντιμετωπίσουν πολύπλοκα και ραγδαία μεταβαλλόμενα πραγματικά σενάρια. 

Ο Jim Marchbank είναι ένας έμπειρος επαγγελματίας σε επιχειρήσεις, με περισσότερα από 14 χρόνια εμπειρία στο management, και υπήρξε επίσης επιτυχημένος επιχειρηματίας με δική του εταιρεία μέχρι το 2008. Στη συνέχεια ακολούθησε μια νέα καριέρα ως ακαδημαϊκός στο Πανεπιστήμιο Fontbonne, όπου δίδαξε με έμφαση στη διαχείριση, την επιχειρηματική στρατηγική και τους ανθρώπινους πόρους. Σήμερα διδάσκει επιχειρηματική στρατηγική στο παράρτημα του City University στη Μπρατισλάβα της Σλοβακίας. 

Το σεμινάριο απευθύνεται τόσο σε φοιτητές, όσο και μέλη του διδακτικού προσωπικού του Κολεγίου (συμπεριλαμβανομένων των Team Leaders). Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, ο κ. Marchbank θα προσφέρει στους συμμετέχοντες αντίγραφα του λογισμικού, και αυτοί θα μπορούν, εφόσον θέλουν, να πραγματοποιήσουν και μόνοι τους δοκιμές χρήσης του λογισμικού.

Ο κ. Marchbank πρόσφατα εκπαίδευσε -μέσα από το Capsim Foundation course- μια ομάδα φοιτητών στο Capsim οι οποίοι μπήκαν στο παγκόσμιο Top 10 του προγράμματος, επιτυγχάνοντας βαθμολογία που τους έβαλε μέσα στο 10% των καλύτερων ομάδων παγκοσμίως.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου προσφέρεται δωρεάν, όπως και η χορήγηση αδειών χρήσης του προγράμματος.

Οι θέσεις συμμετοχής στο σεμινάριο είναι περιορισμένες σε 15 καθηγητές και 40 μαθητές. 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, καλέστε στο 211-7109150 ή στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην Academic Dean του City Unity College, κα Ελένη Χατζηχρήστου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση e-mail eleni.chatzichristou@cityu.gr

Η προθεσμία εγγραφών λήγει την Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου