Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

To Mεταπτυχιακό πρόγραμμα Μaster of Science in Computer Systems του City Unity College


To μεταπτυχιακό πρόγραμμα Μaster of Science in Computer Systems του City University of Seattle προσφέρεται από το City Unity College και καλύπτει σε βάθος όλα τα πεδία γνώσης που είναι απαραίτητα για όσους ασχολούνται επαγγελματικά με την τεχνολογία της πληροφορίας.  Οι φοιτητές ερευνούν πρακτικές λύσεις και μαθαίνουν πως να τις εφαρμόζουν στις επιχειρήσεις.
Η διάρκεια φοίτησης σε όλα τα Μεταπτυχιακά προγράμματα του City University είναι 18 μήνες. Οι σπουδαστές κατά το 1ο έτος σπουδών παρακολουθούν τα μαθήματα κορμού της κάθε ειδικότητας που έχουν επιλέξει και κατά το 2ο έτος σπουδών παρακολουθούν τα μαθήματα εξειδίκευσης.
Το πρόγραμμα προσφέρεται με έμφαση σε δύο (-2-) τομείς εξειδίκευσης: Technology Management και Web development.

Technology Management
Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα με έμφαση στην Διοίκηση Τεχνολογίας παρέχει εκτεταμένη μελέτη σε θέματα διαχείρισης πληροφοριών, τεχνολογίας, συστημάτων, δεδομένων, καθώς επίσης και θέματα ασφάλειας και υποδομών. Το σύνολο των μαθημάτων παρέχει τις δεξιότητες και την γνώση που απαιτούνται για την αποτελεσματική διαχείριση και λειτουργία των πληροφορικών συστημάτων.
Web development

Η ειδίκευση στο Web Development  επικεντρώνει στο σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδων από την πλευρά του χρήστη (client- side). Τόσο το δημιουργικό, όσο και το τεχνικό μέρος αναλύονται σε βάθος. Η διδασκαλία καλύπτει όλα τα απαραίτητα προγράμματα για τον σχεδιασμό σύγχρονων και επαγγελματικών ιστοσελίδων. Παράλληλα, αναλύονται τα βασικά προγράμματα εξυπηρετητή (server side programming) και τα  σημαντικότερα βήματα επιλογής και οργάνωσης του περιεχομένου ενός web site.


Το ακαδημαϊκό έτος χωρίζεται σε τρία τρίμηνα των 10 εβδομάδων (Fall-Winter-Spring), με δυνατότητα έναρξης του προγράμματος σε οποιοδήποτε τρίμηνο . Οι ώρες παρακολούθησης είναι απογευματινές (18:00-21:00), από Δευτέρα έως Παρασκευή, ανάλογα με τον αριθμό μαθημάτων που επιλέγει ο σπουδαστής στο κάθε τρίμηνο (το κάθε μάθημα διεξάγεται μια φορά την εβδομάδα) ή και Σαββατοκύριακα. Στο κάθε τρίμηνο υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μαθημάτων από 1 έως και 3. 

Για την απόκτηση πτυχίου οι φοιτητές θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία 15 μαθήματα-45 credits και ο τελικός μέσος όρος όλων των τριμήνων να είναι το λιγότερο 3,00 με άριστα το 4,00 .

Όλα τα μαθήματα των προγραμμάτων του City University of Seattle προσφέρονται

  • είτε δια ζώσης στην τάξη
  • ή/και με εξ’ αποστάσεως μεθόδους διδασκαλίας, e-learning & distance learning.
Οι απόφοιτοι του υπόψιν προγράμματος σπουδών μπορούν να απασχοληθούν επαγγελματικά είτε ως IT Managers, είτε ως Web Developers/Designers. 
 

Το CITYU CAREER CENTER του City Unity College φροντίζει για την επαγγελματική αποκατάσταση όλων των φοιτητών και των αποφοίτων, βοηθώντας τους παράλληλα στα πρώτα τους βήματα με συχνές ανακοινώσεις για τις ευκαιρίες απασχόλησης που παρουσιάζονται στην αγορά εργασίας. 

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις εγγραφής, επικοινωνήστε με το Admissions Office του Κολεγίου στα τηλέφωνα 210 3243222 και 211 7109150, ή μεταβείτε στον ιστότοπο του Κολεγίου στην αντίστοιχη ιστοσελίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου