Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

2ος Διαγωνισμός "i-bank Καινοτομία & Τεχνολογία" της Εθνικής Τράπεζας!






Η Εθνική Τράπεζα, μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών i-bank, διοργανώνει τον


2ο Διαγωνισμό "
i-bank Καινοτομία & Τεχνολογία"

Οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες
i-bank, ως πλατφόρμα παραγωγής καινοτόμων ιδεών στην Εθνική Τράπεζα, υποστηρίζουν το νέο Διαγωνισμό με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν πρωτότυπες ιδέες βασισμένες στις νέες τεχνολογίες και να προωθήσουν την καινοτομία στην Ελλάδα.

Ο πρώτος Διαγωνισμός σημείωσε μεγάλη επιτυχία προσελκύοντας 403 συμμετοχές. Κάποιες από τις βραβευμένες προτάσεις βρίσκονται ήδη σε πορεία υλοποίησης με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας.

Ο Διαγωνισμός αποσκοπεί στην ενίσχυση και τη στήριξη της δημιουργικότητας των νέων και στην καλλιέργεια κουλτούρας καινοτομίας.

Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό μπορεί να είναι ατομική ή ομαδική, με αντικείμενο που εντάσσεται σε μία από τις παρακάτω Θεματικές Ενότητες:

  • Ηλεκτρονική Επιχειρηματικότητα,
  • Περιβάλλον και Τεχνολογία,
  • Πολιτισμός και Τεχνολογία.

Η αξιολόγηση των προτάσεων θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία στελεχών της Εθνικής Τράπεζας με καθηγητές από Πανεπιστημιακά Ιδρύματα. Οι 4 πρώτες ιδέες που θα βραβευθούν, θα λάβουν τα ποσά των €20.000, €10.000, €6.000 και €4.000 αντίστοιχα.

Η υποβολή των προτάσεων ξεκίνησε στις 13/05/2011 και θα διαρκέσει μέχρι στις 18/07/2011.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το 2ο Διαγωνισμό "i-bank Καινοτομία & Τεχνολογία" μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του διαγωνισμού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου