Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Φοιτητικές Δραστηριότητες στο City Unity College





Εvents
Το Student Union του City Unity College  διοργανώνει κάθε χρόνο μια σειρά από events  με σκοπό την προώθηση κοινωνικών μηνυμάτων στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.



Εκδρομές

Κάθε χρόνο το City Unity College διοργανώνει εκπαιδευτικά ταξίδια για τους φοιτητές σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Στις δραστηριότητες αυτές συμμετέχουν και φοιτητές από διάφορες χώρες, που φοιτούν στο City Unity College, μέσω του προγράμματος study abroad. Έτσι, Έλληνες και αλλοδαποί φοιτητές συνάπτουν φιλικές σχέσεις, διευρύνουν τους πολιτισμικούς τους ορίζοντες, μεταφέρουν τις ιδέες τους και  καταγράφουν διαφορές ή ομοιότητες της κουλτούρας τους.


Parties

Κάθε χρόνο διοργανώνονται parties με την ενεργή συμμετοχή φοιτητών, αποφοίτων, καθηγητών και  διοικητικού προσωπικού. Μέσω τέτοιων εκδηλώσεων, δίνεται η δυνατότητα σε όλους  να περάσουν ευχάριστα και να διασκεδάσουν, αφήνοντας για μερικές ώρες την τακτική, καθημερινή εκπαιδευτική ζωή.


Αθλητικές δραστηριότητες

Το City Unity College  ενθαρρύνει τους φοιτητές του να μυηθούν στον κόσμο του αθλητισμού, παρέχοντας τους  την απαραίτητη στήριξη για την διοργάνωση αθλητικών δραστηριοτήτων   

Κάθε χρόνο το Student Union του City Unity College οργανώνει ομάδες  ποδοσφαίρου και μπάσκετ  και  συμμετέχει σε διάφορα  φοιτητικά πρωταθλήματα.   

1 σχόλιο:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή