Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Σεμινάριο: So you want to be an Entrepreneur? Improve your resume and interviewing skills, Πέμπτη, 19 Μαΐου, 18:00-20:00



Ο Jim Marchbank, επιτυχημένος καινοτόμος επιχειρηματίας και μέλος του ακαδημαϊκού προσωπικού του City University of Seattle στη Μπρατισλάβα, θα επισκεφθεί τo City Unity College στις 18-20 Μαΐου, για να βρεθεί από κοντά με το ακαδημαϊκό προσωπικό και τους σπουδαστές του Κολεγίου, και να ανταλλάξουν εμπειρίες και απόψεις σχετικά με τις βέλτιστες πρακτικές διδασκαλίας. Επιπλέον, θα παρευρεθεί ως εισηγητής σε δύο εξαιρετικά πολύτιμα σεμινάρια.

Την Πέμπτη, 19 Μαΐου, ώρες 18:00-20:00, ο κ. Marchbank θα παραστεί ως εισηγητής στο σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Κολεγίου, σχετικά με τους νέους επιχειρηματίες και την σωστή σύνταξη και χρήση του βιογραφικού σημειώματος, καθώς και τις βέλτιστες πρακτικές σε συνεντεύξεις των υποψηφίων για απόκτηση εργασίας, στα πλαίσια της επιμόρφωσης των σπουδαστών του Κολεγίου σε θέματα επαγγελματικής αποκατάστασης.  
Το City Unity College , παράρτημα του City University of Seattle στην Αθήνα, πραγματοποιεί συχνά σεμινάρια επιμόρφωσης και ενημέρωσης των φοιτητών του, στα πλαίσια της προσπάθειας στήριξής τους στα πρώτα βήματά τους στην αγορά εργασίας.  

Ο Jim Marchbank είναι ένας έμπειρος επαγγελματίας σε επιχειρήσεις, με περισσότερα από 14 χρόνια εμπειρία στο management, και υπήρξε επίσης επιτυχημένος επιχειρηματίας με δική του εταιρεία μέχρι το 2008. Στη συνέχεια ακολούθησε μια νέα καριέρα ως ακαδημαϊκός στο Πανεπιστήμιο Fontbonne, όπου δίδαξε με έμφαση στη διαχείριση, την επιχειρηματική στρατηγική και τους ανθρώπινους πόρους. Σήμερα διδάσκει επιχειρηματική στρατηγική στο παράρτημα του City University στη Μπρατισλάβα της Σλοβακίας. 

Το σεμινάριο απευθύνεται τόσο σε φοιτητές, όσο και μέλη του διδακτικού προσωπικού του Κολεγίου. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, που θα πραγματοποιηθεί υπό μορφή συζήτησης, ο κ. Marchbank θα απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις και απορίες και οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία, εφόσον το επιθυμούν, να του προσφέρουν ένα αντίτυπο του βιογραφικού τους, για τυχόν παρατηρήσεις ή προτάσεις για τη βελτίωσή του.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου προσφέρεται δωρεάν. 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, καλέστε στο 211-7109150 ή στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην Academic Dean του City Unity College, κα Ελένη Χατζηχρήστου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση e-mail eleni.chatzichristou@cityu.gr

Η προθεσμία εγγραφών λήγει την Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου