Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Μονοήμερη εκδρομή για RAFTING στον ποταμό Λάδωνα!!!


To City Unity College διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή για RAFTING και άλλες υπαίθριες δραστηριότητες (mountain bike, trekking, τοξοβολία), στον ΠΟΤΑΜΟ ΛΑΔΩΝΑ (Ορεινή Κορινθία) to Σάββατο, 25 Ιουνίου, στις γνωστές πανέμορφες εγκαταστάσεις της Eco Action!

Το Rafting είναι ένα δημοφιλές  σπορ, τόσο για τις όμορφες  υδάτινες διαδρομές που προσφέρει όσο και για το γεγονός ότι είναι ένα σπορ για όλους !

Αφού οι ειδικοί σας υποδεχθούν, θα σας κάνουν την απαραίτητη εκπαίδευση στην όχθη του ποταμού, θα σας δώσουν τον απαραίτητο εξοπλισμό και μετά θα μπείτε στη φουσκωτή βάρκα, το raft. Θα απολαύσετε την καταπράσινη διαδρομή, και με τις οδηγίες του οδηγού θα ολοκληρώστε την κατάβαση περίπου μιάμιση ώρα αργότερα. Το ποτάμι έχει βαθμό δυσκολίας Α΄  και είναι κατάλληλο και για αρχάριους.

Οι γραφικές ξύλινες εγκαταστάσεις, βρίσκονται στις όχθες του Λάδωνα (περίπου 2μιση ώρες από την Αθήνα) και περιλαμβάνουν καφέ(με επιτραπέζια παιχνίδια), τραπεζαρία για φαγητό και ποτό, αποδυτήρια αντρών/γυναικών με ανεξάρτητα WC και ντους με ζεστό νερό, χώρο παραλαβής εξοπλισμού, αποθηκευτικούς χώρους και parking. Βρίσκονται πολύ κοντά στο χωριό Δάφνης Καλαβρύτων, ένα πανέμορφο χωριό με λιθόστρωτα σοκάκια.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 62 € και καλύπτει:

  • Πλήρη εξοπλισμό για τις δραστηριότητες σε άριστη κατάσταση
  • Έμπειρους διπλωματούχους εκπαιδευτές & εκπαίδευση
  • Γεύμα στις εγκαταστάσεις της ECO ACTION στον Λάδωνα ποταμό
  • Μεταφορά με λεωφορείο από και προς Αθήνα
  • Ασφάλιση.

Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να μας ενημερώσουν στο email dimitris.moutafis@cityu.gr  και να παραστούν στα γραφεία του City Unity College, στην οδό Καρύτση 1, μέχρι  τις 17 Ιουνίου 2011, για να καταθέσουν την συμμετοχή τους.

Το πλήρες πρόγραμμα, ο τόπος συνάντησης και η ώρα αναχώρησης από Αθήνα θα ανακοινωθούν μέχρι τις 17 Ιουνίου το αργότερο.

Σας ενημερώνουμε επίσης, ότι λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι μέχρι 35 άτομα.
Για οποιαδήποτε απορία, επικοινωνήστε μαζί μας :
 
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6932 341424, 210 32 43 222.
E-mail: dimitris.moutafis@cityu.gr

Προθεσμία αιτήσεων συμμετοχής: 17 / 06/ 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου