Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Μεγάλη προσφορά για φοιτητές από το περιοδικό Economist!!!


Το περιοδικό Economist ανακοίνωσε μεγάλη προσφορά για φοιτητές, η οποία λήγει τις 31 του μηνός, και αφορά ετήσια συνδρομή στο έγκριτο περιοδικό με έκπτωση έως και 60% και άλλα οφέλη!!!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της προσφοράς, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και απολαύστε τα άρθρα του περιοδικού στην πόρτα σας στην τιμή των €26,00 τριμηνιαίως. Τα επιπλέον οφέλη από τη συνδρομή, όπως αναφέρονται στην ιστοσελίδα, είναι τα παρακάτω:

"Subscriber benefits:

  • Savings of over 50% on the cover price and your personal issue of The Economist delivered to you every week.
  • Free access to The Economist in audio, with digital recordings of all print articles available as a subscribers-only weekly podcast.
  • Unrestricted access to The Economist online, including news, analysis, rankings, blogs, multimedia, online debates and a fully searchable archive dating back to 1997.
  • A tree will be planted for you in The Economist forest.
  • Full access to The Economist on iPhone and iPad".
Μπορείτε είτε να εγγραφείτε προσωπικά ως συνδρομητές, είτε να κάνετε μια συνδρομή δώρο σε όποιον εσείς επιθυμείτε, επιλέγοντας τύπο συνδρομής και διάρκεια, ανάμεσα σε τριμηνιαία, εξαμηνιαία ή ετήσια, πάντα σε προνομιακή τιμή. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην αντίστοιχη φόρμα. 

Το The Economist είναι ένα εβδομαδιαίο περιοδικό που εκδίδεται στην Μεγάλη Βρετανία. Περιέχει διεθνείς ειδήσεις, από τη Μεγάλη Βρετανία και όπως φαίνεται και στον τίτλο του, οικονομικά νέα.


Εκδίδεται συνεχώς από το 1843, και από το 2006 τυπώνεται σε ένα εκατομμύριο αντίτυπα την εβδομάδα, από τα οποία τα μισά κυκλοφορούν στην Βόρεια Αμερική.
 
Για περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά του περιοδικού, επισκεφθείτε την αντίστοιχη ιστοσελίδα, και καλή ανάγνωση!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου