Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα του City Unity College στη Συμβουλευτική Ψυχολογία


Το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Συμβουλευτική Ψυχολογία έχει ως βασικό στόχο την εκπαίδευση ηθικών, αποτελεσματικών, συμπονετικών συμβούλων. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση της εφαρμογής της θεωρίας στην πράξη, το πρόγραμμα ετοιμάζει ολοκληρωμένους κλινικούς ιατρούς, ικανούς να αντιμετωπίσουν περιστατικά της καθημερινής πραγματικότητας. 

Οι φοιτητές εισάγονται σε ένα ευρύ φάσμα κλινικών θεμάτων μέσα από μια σειρά εργασιών που τους δίνονται από καθηγητές επαγγελματίες. Παράλληλα, η πρακτική άσκηση επικεντρώνεται στην παροχή κλινικών υπηρεσιών και βοηθά τους μαθητές να αναπτύξουν ένα συνεκτικό θεωρητικό και δεοντολογικό πλαίσιο.

Η διάρκεια σπουδών ορίζεται από τον ελάχιστο αριθμό τριμήνων που απαιτούνται για τη λήψη πτυχίου τα οποία είναι 8, συμπεριλαμβανομένης της διπλωματικής εργασίας. Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 2,5-3 έτη με την πρακτική άσκηση να καλύπτει ένα μεγάλο τμήμα του προγράμματος.

Οι σπουδαστές κατά το 1ο & 2o έτος σπουδών παρακολουθούν τα μαθήματα κορμού και κατά το 3ο έτος σπουδών παρακολουθούν τα μαθήματα επιλογής. Για την απόκτηση του πτυχίου θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία 25 μαθήματα-72 credits και ο τελικός μέσος όρος όλων των τριμήνων  να είναι κατ’ ελάχιστο 3,00 με άριστα το 4,00 .


Όλα τα μαθήματα προσφέρονται στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου.
     
Το CITY U CAREER CENTER του City Unity College φροντίζει για την επαγγελματική αποκατάσταση όλων των φοιτητών και των αποφοίτων του τμήματος, βοηθώντας τους παράλληλα στα πρώτα τους βήματα, με συχνές ανακοινώσεις για τις ευκαιρίες απασχόλησης που παρουσιάζονται στην αγορά εργασίας. 

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις εγγραφής, επικοινωνήστε με το Admissions Office του Κολεγίου στα τηλέφωνα 210 3243222 και 211 7109150, ή μεταβείτε στον ιστότοπο του Κολεγίου στην αντίστοιχη ιστοσελίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου