Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

1ο Συνέδριο Ψυχολογίας του City Unity College, Σάββατο, 12 Μαΐου




Το City Unity College σας προσκαλεί στο 1ο Συνέδριο Ψυχολογίας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 12 Μαΐου, ώρες 09:00-19:00, στο Δουρούτειο  Πνευματικό Κέντρο, με θέμα "Σύγχρονα Θέματα Ψυχολογίας".

Μια σημαντική διοργάνωση από το Τμήμα Ψυχολογίας του City Unity College, ανοιχτή σε φοιτητές, ερευνητές και πλατύ κοινό. Στο επίκεντρο του συνεδρίου θα βρεθούν επίκαιρα θέματα, όπως Ψυχική Υγεία και Ψυχικά Νοσήματα, Οικονομική Κρίση και Ψυχοσωματικές Επιδράσεις, Σεξουαλικότητα των Δύο Φύλων, Βιολογική Ψυχολογία, κ.α.
 
Διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα αναπτύξουν σύγχρονα θέματα και προβληματισμούς με προσιτό τρόπο, αγγίζοντας όλες τις σύγχρονες πτυχές της επιστήμης 
της Ψυχολογίας.

Στη διάρκεια του συνεδρίου οι φοιτητές ψυχολογίας του City Unity College θα παρουσιάσουν τα ερευνητικά τους ενδιαφέροντα και τους επιστημονικούς τους προβληματισμούς, σε ένα γόνιμο διάλογο με ψυχολόγους και ερευνητές στο χώρο των κοινωνικών επιστημών. Οι καλύτερες παρουσιάσεις θα κερδίσουν σημαντικά βραβεία.

Η παρακολούθηση του συνεδρίου και των προσκεκλημένων διαλέξεων είναι ελεύθερη

Απαραίτητη η προεγγραφή στο email: PsyConf@cityu.gr

Προσκεκλημένοι ομιλητές:
  • Prof. George Paxinos AO DSc FASSA FAA
    NHMRC Australia Fellow, Professor of Psychology& Medical Sciences, Neuroscience Research Australia
  • Prof. Christoph Lauber, University of Liverpool, Department of Psychiatry
  • Δρ Oρέστης Γιώτακος, Ψυχιατρική Κλινική, 414 Στρατ. Νοσοκομείο Αθηνών
  • Ολγα Παπατριανταφύλλου, ACC-Associate Certified Coach. International Coach Federation
  • Γιώργος Τσουβέλας, Διεύθυνση Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας του Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού και Ομπρέλα:Ελληνική Εταιρία Μελέτης και Πρόληψης Σεξουαλικής Κακοποίησης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου