Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

EQ - Emotional Intelligence Open Seminar στο City Unity College







Το Σάββατο, 4 Ιουνίου 2011, το City Unity College θα πραγματοποιήσει -στις εγκαταστάσεις του στην οδό Θησέως 15-17- ανοικτό σεμινάριο με αντικείμενο την EQ – Συναισθηματική Νοημοσύνη. Το σεμινάριο διεξάγεται μεταξύ 10.00 και 18.00, στο πλαίσιο της νέας σειράς των επιτυχημένων έως τώρα ανοικτών εκπαιδευτικών σεμιναρίων ανάπτυξης εργασιακών ικανοτήτων “City Seminars”, που παρέχονται και πιστοποιούνται από το City University of Seattle in Athens.


Μαθαίνοντας για την Συναισθηματική Νοημοσύνη θα καταφέρετε να αναγνωρίζετε και να ελέγχετε τα συναισθήματά σας, να βρίσκετε κίνητρα για τον εαυτό σας, να αναγνωρίζετε τα συναισθήματα των άλλων και να χειρίζεστε επιτυχώς τις επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις.
Σκοπός του σεμιναρίου είναι να δώσει στους συμμετέχοντες όλο το απαραίτητο θεωρητικό υπόβαθρο -αλλά και τις πρακτικές τεχνικές- μέσω ειδικών ασκήσεων που θα τους επιτρέψουν να μπορούν να οικοδομούν ουσιαστικές και επιτυχημένες διαπροσωπικές σχέσεις, να κατανοήσουν τι χρειάζεται να αλλάξουν για να φτάσουν στην επιτυχία, καθώς και να συνειδητοποιήσουν ότι οι ίδιοι είναι υπεύθυνοι για την πορεία της ζωής τους.

Εισηγητής θα είναι ο
κος. Νικόλαος Τράντος, Ψυχολόγος M.sc, Σύμβουλος Ανάπτυξης Ανθρώπινων Πόρων και Εργασιακών Σχέσεων. Ο κος Τράντος σπούδασε ψυχολογία στο τμήμα ψυχολογίας του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικεύτηκε με μεταπτυχιακές σπουδές, στην χρήση ψυχομετρικών εργαλείων και στην Ψυχολογική Αξιολόγηση. Ο κος. Τράντος διετέλεσε προϊστάμενος τμημάτων ανθρώπινων πόρων και υπεύθυνος εκπαίδευσης σε μεγάλες Ελληνικές και Πολυεθνικές επιχειρήσεις (FORTHnet A.E. και INFORM Π. ΛΥΚΟΣ Α.Ε.) και συνεργάζεται ως ειδικός σύμβουλος για την ανάπτυξη Ανθρώπινων Πόρων με μεγάλες επιχειρήσεις Συμβούλων Επιχειρήσεων. Διαθέτει πολύ μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία σε ενδοεπιχειρησιακά προγράμματα και ανοιχτά σεμινάρια και είναι εισηγητής σε μεταπτυχιακά προγράμματα μεγάλων εκπαιδευτικών οργανισμών. Είναι ο Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ψυχολογικού Συλλόγου για την περιφέρεια της Θεσσαλίας. 
 
Το σεμινάριο επιδοτείται μέσου του πόρου ΛΑΕΚ 0,45% και παρέχονται και ορισμένες εκπτώσεις, τόσο σε φοιτητές του Κολεγίου όσο και σε συμμετέχοντες σε παλαιά σεμινάρια.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής, επισκεφθείτε την αντίστοιχη ιστοσελίδα στον ιστότοπο του Κολλεγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου