Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Υποστήριξη των Φοιτητών στο City Unity College






Πρόγραμμα Εισαγωγής στο Κoλλέγιο

Το πρόγραμμα Εισαγωγής στο Κολλέγιο διαρκεί 1 ημέρα και διεξάγεται για όλους τους νέους φοιτητές στην αρχή κάθε ακαδημαϊκού τριμήνου ή εξαμήνου (ανάλογα με το πρόγραμμα στο οποίο έχουν εγγραφεί). 



Το Πρόγραμμα Εισαγωγής έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα ωφέλιμο για τους φοιτητές, καθώς τους εξοικειώνει με τις διαδικασίες φοίτησης και τους απαλλάσσει από το άγχος για αυτό το νέο τους ξεκίνημα. Το πρόγραμμα Εισαγωγής περιλαμβάνει τα παρακάτω: 


• Ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου
• Γνωριμία με το προσωπικό του Κολλεγίου
• Επεξήγηση των διαφορών του Ελληνικού με το Αμερικανικό και το Βρετανικό Σύστημα Εκπαίδευσης
• Αποτελεσματικές μέθοδοι μελέτης
• Ανάθεση φοιτητών στους Υπεύθυνους Σπουδών
• Δικαιώματα και Υποχρεώσεις φοιτητών - Φοιτητική Λέσχη (
Student Union)
• Χρήση της Βιβλιοθήκης και της Ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης
• Ακαδημαϊκοί Κανονισμοί
• Κανόνες Υγιεινής και Ασφάλειας


Υπεύθυνοι Σπουδών 

Επιπρόσθετα, κατά τη διάρκεια του προγράμματος Εισαγωγής οι φοιτητές προγραμματίζουν τις συναντήσεις τους με τους Υπεύθυνους Σπουδών προκειμένου να εξοικειωθούν με το πρόγραμμα σπουδών τους, αλλά και να λάβουν συμβουλές και οδηγίες για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης τους, αξιοποιώντας στο έπακρο τις παροχές του Κολλεγίου. Στόχος είναι να κατανοήσουν οι φοιτητές με ποια διαδικασία και πού πρέπει να απευθυνθούν για να ζητήσουν βοήθεια. Ως εκ τούτου η παρουσία των νέων φοιτητών είναι υποχρεωτική.

Φοιτητικά Σεμινάρια


Τα επιμορφωτικά σεμινάρια είναι οι κύρια μέθοδος για την υποστήριξη των φοιτητών. Το School of Continuing and Professional Studies του City Unity College προσφέρει μια σειρά επιμορφωτικών σεμιναρίων που αποσκοπούν στην ενίσχυση της διδακτέας ύλης, ώστε να οι φοιτητές να λαμβάνουν επιπλέον υλικό και ερεθίσματα για την εκπόνηση των εργασιών τους. Τα φοιτητικά σεμινάρια είναι μικρής διάρκειας, εξειδικευμένα και προσφέρονται στους φοιτητές με συμβολικό κόστος συμμετοχής ( 10- 20€).      

CityU
Career Center / Επαγγελματικός Προσανατολισμός - Συμβουλές Καριέρας

Το CityU Career Center προσπαθεί διαρκώς να προετοιμάζει τους φοιτητές για ένα ποιοτικό επαγγελματικό μέλλον. Για αυτό το  λόγο κάθε φοιτητής μπορεί να επισκεφτεί το Career Center προκειμένου να συζητήσει και να βοηθηθεί για θέματα:

• Επαγγελματικού Προσανατολισμού
• Προετοιμασίας για Συνεντεύξεις
• Αναζήτησης Θέσεων Εργασίας

City Unity Κέντρο Συμβουλευτικής


Το συναισθηματικό άγχος  μπορεί να αποτελέσει πραγματικό πρόβλημα. Στο  City Unity's College  Counseling Center, καταλαβαίνουμε τις αγωνίες των φοιτητών και είμαστε αφοσιωμένοι στο να τους βοηθήσουμε να διαχειριστούν το άγχος τους, όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά. Το κέντρο Συμβουλευτικής παρέχει στους φοιτητές την στήριξη που χρειάζονται για να καλύψουν τις ανάγκες τους. 

Το Κέντρο Συμβουλευτικής του City Unity College βρίσκεται εντός των εγκαταστάσεων του Κολλεγίου και οποιοσδήποτε φοιτητής μπορεί να ζητήσει ραντεβού, τόσο σε πρωινές, όσο και σε απογευματινές ώρες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου