Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Το City Unity College υποστηρικτής στο τουρνουά πόλο "Άκης Τσαταλιός 2011"!


Με το δεξί μπήκε στη φετινή περίοδο η γυναικεία ομάδα πόλο του Ναυτικού ομίλου Βουλιαγμένης, επικρατώντας στο τουρνουά "Άκης Τσαταλιός 2011", που διεξήχθη με την υποστήριξη του City Unity College στη μνήμη του πρόωρα χαμένου αθλητή και προπονητή του ΝΟΒ.

Οι γοργόνες του ΝΟΒ κατέκτησαν την πρώτη θέση στο διεθνές τουρνουά μετά από 3 συνεχόμενες νίκες, επικρατώντας χθές του Εθνικού με 15-5.

Οι παίκτριες του Κώστα Δήμου είχαν κερδίσει με σχετική ευκολία τις 2 προηγούμενες αντιπάλους τους στο τουρνουά και μάλλον δεν δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την χθεσινή αντίσταση του Εθνικού.

Πρώτη σκόρερ του ΝΟΒ αναδείχθηκε η Αντιγόνη Ρουμπέση με 3 τέρματα, ενώ την ακολούθησαν οι Τσουκαλά, Ξενάκη και Ασημάκη με 2 γκολ.

Μετά το τέλος των παιχνιδιών ακολούθησαν οι απονομές στην πρώτη ομάδα του τουρνουά, τη Βουλιαγμένη, αλλά και στην καλύτερη παίκτρια των αγώνων, τη Sofia Konukh της Κίρισι.

Τέλος, καλύτερη τερματοφύλακας του τουρνουά αναδείχθηκε η Έλενα Κούβδου της Βουλιαγμένης, πιστοποιώντας έτσι τις εξαιρετικές εμφανίσεις που εξακολουθεί να πραγματοποιεί.


Το City Unity College, υποστηρικτής στο διεθνές τουρνουά «Άκης Τσαταλιός 2011», συγχαίρει τις αθλήτριες και το προπονητικό τιμ της γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και εύχεται πάντα επιτυχίες!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου