Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Σάρωσαν τα βραβεία οι σπουδαστές του City Unity στο Munist!!!



Μεγάλη επιτυχία των σπουδαστών του Κολλεγίου στο Munist 2011! Η αντιπροσωπεία σπουδαστών του City Unity College βρέθηκε στο Πανεπιστήμιο Yeditepe University, στην Κωνσταντινούπολη, από τις 8 έως τις 12 Αυγούστου 2011, για να συναντηθούν με εκατοντάδες φοιτητές από πανεπιστήμια όλου του κόσμου, προκειμένου να συζητήσουν και να επιλύσουν διεθνή θέματα όπως τα πυρηνικά όπλα, η πειρατεία και άλλα, σε μία συνάντηση στα πλαίσια της Διεθνούς Προσομοίωσης Οργάνων του ΟΗΕ και του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Ήταν η 11η φορά που διεξήχθη το συνέδριο, το οποίο ουσιαστικά είναι μια εκπαιδευτική άσκηση με σκοπό το διάλογο, τη συναίνεση μέσω ειρηνικών διαδικασιών, την εξοικείωση με διεθνή θέματα και διαφορετικές απόψεις των εκπροσώπων άλλων χωρών. Οι φοιτητές εκτός από τα παραπάνω, σε κάθε συνάντηση συζητούν επίσης για θέματα όπως το δικαίωμα στην τροφή, την κατάσταση των Ρομά στην Ευρώπη, ζητήματα θρησκευτικής ελευθερίας και την παγκόσμια δημόσια υγεία.

Η διπλωματική ομάδα των σπουδαστών του City Unity College σημείωσε τεράστια επιτυχία, κερδίζοντας 2 βραβεία αριστείας! Το πρώτο βραβείο του Outstanding Delegate δόθηκε στην Χριστίνα Τσόλου, για τη συμμετοχή της στην Επιτροπή του Αραβικού Συνδέσμου.

Το δεύτερο βραβείο
Outstanding Delegate δόθηκε στη Μαριάννα Καραχάλιου, για τη συμμετοχή της στην Ανθρωπιστική Επιτροπή (SOCHUM). Πρόκειται για  το πρώτο βραβείο το οποίο απονεμήθηκε αμέσως μετά τη λήξη των εργασιών του συνεδρίου.

Οι Γιώργος Lani -o οποίος συμμετείχε στην
Special Political Decolonization Committee (SPECPOL) -  και Χρήστος Κωνσταντής -ο οποίος ήταν επικεφαλής της αντιπροσωπείας και συμμετείχε στην Επιτροπή του Συμβουλίου Ασφαλείας- δέχθηκαν δημοσίως συγχαρητήρια για τη συμβολή τους κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

Congrats, guys and dolls!!! Το Κολλέγιο ενθαρρύνει -όπως πάντα- την συγκρότηση νέας ομάδας για συμμετοχή στο επόμενο συνέδριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, στην Αγγλία, όπου ελπίζουμε ότι οι σπουδαστές μας θα θριαμβεύσουν για ακόμα μια φορά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου