Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Κάνετε μια βόλτα με ποδήλατο για μιάμιση ώρα εντελώς δωρεάν !



Το ποδήλατο έχει για τα καλά μπει στη ζωή μας και «διατρέχει» τη καθημερινότητά μας αθόρυβα, οικολογικά, απολαυστικά και προπαντός ομαδικά. Μετά από την επιτυχία που σημείωσε η δράση του «πράσινου» προγράμματος που καθιέρωσε πέρυσι το Σεπτέμβριο η ΤΡΑΜ Α.Ε., «Τραμ – Ποδήλατο, Παράλληλες Διαδρομές», οι λάτρεις του ποδηλάτου θα έχουν την ευκαιρία να νιώσουν μια εξαιρετική εμπειρία:  η ΣΤΑΣΥ Α.Ε. (Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε.) προσκαλεί μικρούς και μεγάλους για ορθοπεταλιές στο Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου, με δωρεάν διάθεση ποδηλάτων στο επιβατικό κοινό!

Πιο συγκεκριμένα, από Τετάρτη έως Σάββατο, ώρες 17:30 – 20:30, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν ένα ποδήλατο για μιάμιση ώρα, και να απολαύσετε τη βόλτα σας σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της πόλης!

Η διάθεση των ποδηλάτων και προστατευτικού εξοπλισμού θα γίνεται από το ειδικό περίπτερο που θα λειτουργεί στο Φλοίσβο, Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Παλαιού Φαλήρου (ανάμεσα στις στάσεις τραμ «Πάρκο Φλοίσβου» και «Φλοίσβος»). Το μόνο που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να παρουσιαστείτε στο περίπτερο με την αστυνομική σας ταυτότητα και ένα ακυρωμένο έως και μιάμιση ώρα νωρίτερα εισιτήριο ΜΜΜ.

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, παρέχει δωρεάν το χώρο διάθεσης και στάθμευσης των ποδηλάτων σε ένα ιδιαίτερα πολυσύχναστο σημείο, δίπλα στο τραμ και τη θάλασσα.

Το πρόγραμμα «ΤραμΠοδήλατο, Παράλληλες Διαδρομές» πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων και της Μονάδας Βιώσιμης Κινητικότητας του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου.

Το τραμ είναι το πρώτο μέσο μαζικής μεταφοράς που από την ημέρα που λειτούργησε επιτρέπει τη μεταφορά ποδηλάτων στα οχήματα, χωρίς περιορισμούς ημέρας και ώρας.

Για περισσότερες πληροφορίες, προμηθευτείτε το έντυπο από τα εκδοτήρια τραμ, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.tramsa.gr ή τηλεφωνήστε στο 210-9978000, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Καλή ποδηλατάδα!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου