Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Άφθονες ευκαιρίες εργασίας στην παγκόσμια βιομηχανία τουρισμού για τους σπουδαστές του Alpine Center Department του City Unity College!

 


Tην παγκόσμια εμβέλειά του επέδειξε το περασμένο ακαδημαϊκό έτος το Alpine Center, the Hospitality & Tourism Management Department του City Unity College προσελκύοντας σπουδαστές από 48 διαφορετικές χώρες του κόσμου. 

Αυτό αποδεικνύεται, όμως, και από την αυξανόμενη ζήτηση για σπουδαστές του Alpine που κάθε χρόνο συμπληρώνουν την εργασιακή πείρα τους σε κάποιες από τις μεγαλύτερες και πολυτελέστερες διεθνείς αλυσίδες ξενοδοχείων και εστιατορίων, όπως: το Ritz Carlton στην Ιρλανδία και στην Ισπανία, το Kempinski St Lawrence στη Μάλτα, τα Madinat Jumeirah και  Burj Al Arab στο Ντουμπάι, το Four Seasons στο Κατάρ, το Intercontinental Aphrodite Hills στην Κύπρο, το εστιατόριο τριών αστέρων Μισελέν Martin Berasategui και το δύο αστέρων Μισελέν  Sanceloni στη Μαδρίτη, το Beach House Maldives και το Waldorf Astoria Resort στις Μαλδίβες, το Intercontinental Hotel στη Ζάμπια, το Regency Hotel στην Τυνησία, το Mandeville Hotel στο Λονδίνο, το Movenpick Resort Hotel στην Αίγυπτο, το Mandarin Oriental Hotel στη Γενεύη και στο Χονγκ-Κονγκ και μία σειρά ακόμη από τα πιο διάσημα ξενοδοχεία, εστιατόρια και τουριστικά γραφεία της Ελλάδας. 

Αξίζει ωστόσο να αναφερθεί ότι το Γραφείο Σταδιοδρομίας του Alpine έχει στο παρελθόν τοποθετήσει σπουδαστές σε κορυφαία ξενοδοχεία στην Καραϊβική, την Κίνα και τις ΗΠΑ και πολλές άλλες χώρες.

Οι σπουδές στο Alpine Center, the Hospitality & Tourism Management Department του City Unity College αποτελούν θεμέλιο μιας υποσχόμενης σταδιοδρομίας στη βιομηχανία του τουρισμού και της φιλοξενίας. Μετά από 24 χρόνια συνεχούς ανάπτυξης έχει αναδειχθεί ως η κορυφαία σχολή ξενοδοχειακής και τουριστικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, προσφέροντας στους αποφοίτους καριέρα υψηλών προδιαγραφών στα πολυτελή θέρετρα ανά τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο γραφείο εγγραφών του Alpine Center, the Hospitality & Tourism Management Department του City Unity College:
Τηλ: +30-210-8983022 
Φαξ: +30-210-8981189
Ιστοσελίδα:
www.alpine.edu.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου