Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πληροφορικής, 30 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου στην Καστοριά




Η Ελληνική Εταιρεία Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΕΠΥ) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, διοργανώνουν το 15o Πανελλήνιο Συνέδριο Πληροφορικής (Panhellenic Conference on Informatics, PCI), το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 30 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου στην Καστοριά.

Κεντρικοί ομιλητές του Συνεδρίου θα είναι ο καθ. Παύλος Σπυράκης, από το Τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών και ο Καθ. Γιάννης Ιωαννίδης από το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η ΕΠΥ είναι Επιστημονικός Σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που εκπροσωπεί τους Έλληνες επιστήμονες της Πληροφορικής, των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) και άλλων σχετιζόμενων κλάδων, με σκοπούς της την προαγωγή της χρήσης των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών, την συνεισφορά στην ανάπτυξη της επιστημονικής έρευνας και της εκπαίδευσης στις ΤΠΕ σε ολόκληρη την Ελλάδα, την αντιπροσώπευση και υποστήριξη των Ελλήνων επαγγελματιών ΤΠΕ τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, την ανάπτυξη κώδικα επαγγελματικής δεοντολογίας και συμπεριφοράς για τους επαγγελματίες ΤΠΕ και την παροχή τεχνικών συμβουλών προς την Πολιτεία.


Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο δικτυακό τόπο του Συνεδρίου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://pci2011.teiwm.gr/.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου