Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Διαγωνισμός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με δώρο 3 εισιτήρια για τα εγκαίνια του Parlamentarium στις 11 Οκτωβρίου 2011!






Τι ακριβώς κάνει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και πώς; Το μοναδικό θεσμικό όργανο της Ένωσης που εκλέγεται απ' ευθείας από τους πολίτες εγκαινιάζει το Parlamentarium, το νέο κέντρο επισκεπτών του στις Βρυξέλλες στις 11 Οκτωβρίου, με σκοπό να δώσει σε όλους όσους το επισκεφθούν πλήρη εικόνα της δουλειάς των ευρωβουλευτών και πώς αυτή επηρεάζει άμεσα την καθημερινή μας ζωή.


Ταυτόχρονα, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο  διοργανώνει διαγωνισμό, με δώρο τρία (3) εισιτήρια για Βρυξέλλες για τα εγκαίνια του Parlamentarium στις 11 Οκτωβρίου 2011.


Προβλέπεται ατομική επίσκεψη των νέων εγκαταστάσεων, συνάντηση με τον Πρόεδρο Γέρζι Μπούζεκ και συμμετοχή στη δεξίωση που οργανώνεται για τους επίσημους προσκεκλημένους. 


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν κάνοντας εγγραφή για το γεγονός αυτό στο Facebook, πατώντας εδώ, μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής, 25 Σεπτεμβρίου.


Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προσφέρει τη μεταφορά, τη διαμονή μίας νύχτας και τα γεύματα. 



Το Parlementarium είναι ίσως το πρώτο κέντρο επισκεπτών που λειτουργεί ταυτόχρονα σε 23 γλώσσες. Ο ηλεκτρονικός προσωπικός ξεναγός με τον οποίο θα εφοδιάζεται κάθε επισκέπτης και οι τεχνολογίες αιχμής που χρησιμοποιούνται στα εκθέματα, βοηθούν τον πολίτη να ανακαλύψει το χθες, το σήμερα και το αύριο του Κοινοβουλίου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το Κέντρο θα είναι ανοικτό επτά ημέρες την εβδομάδα εκτός από κάθε Δευτέρα πρωί. Κλειστό θα είναι επίσης την 1η Ιανουαρίου, την 1η Μαΐου, την 1η Νοεμβρίου και στις 24, 25 και 31 Δεκεμβρίου.Η είσοδος είναι δωρεάν.


Περισσότερα στο σύνδεσμο www.europarl.europa.eu/el/headlines. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου