Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Νυχτερινή Ζωή - TRAP ΚΑΙ TRAVEL MIND SYNDROME ΣΤΟ BAROUGE ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ LIVE!!!


Οι γνωστές σε όλους μας rock μπάντες των Trap και Travel Mind Syndrome ενώνουν τις δυνάμεις τους και τις φωνές τους για ένα εκρηκτικό πρόγραμμα σήμερα στις 11 το βράδυ, στο BaRouge Club στο Γκάζι. 

Οι Trap είναι ένα τετραμελές rock συγκρότημα, το οποίο ξεκίνησε τη μουσική του πορεία το 2005 παίζοντας διασκευές και στη συνέχεια, αφού άρχισαν να γράφουν δικά τους τραγούδια, έγιναν γνωστοί μέσα από διάφορες εμφανίσεις σε μικρές μουσικές σκηνές. Μετά από μια μικρή πορεία αναζήτησης και πειραματισμών, κατάφεραν το 2010 και ξεχώρισαν ανάμεσα σε άλλα 121 συγκροτήματα στον ετήσιο διαγωνισμό του Ωδείου Φίλιππος Νάκας, The Band Festival, επιτυχία που τους χάρισε  ένα συμβόλαιο με την Sony Music, στο οποίο βρίσκεται και το τραγούδι με το οποίο αγαπήθηκαν και έγιναν γνωστοί, το "Falling".

Οι Travel Mind Syndrome είναι μια alternative/indie rock μπάντα με μουσικές επιρροές και από τις δύο πλευρές του Ατλαντικού, που φημίζεται για τις γεμάτες ενέργεια εμφανίσεις της σε Ελλάδα και Λονδίνο. Άρχισαν να δίνουν το παρών στην εγχώρια σκηνή από το 2005, και έχουν ήδη εμφανιστεί ως support band σε σπουδαίες συναυλίες,  ενώ το τραγούδι τους “Emergency Exit” ακούστηκε στην τηλεοπτική σειρά «Σε Είδα». Πρόσφατα εξέδωσαν και την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά.

Τα  δυο νέα συγκροτήματα συναντιούνται στη σκηνή του BaRouge Club, στην οδό Ανδρονίκου 4 & Τζαφέρη, στο Γκάζι για μια μοναδική live βραδιά, όπου αναμένεται να «τα σπάσουν»!!!

Τηλέφωνα κρατήσεων: 6972309365, 6985553307, 6985553310.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου