Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Σπουδές Γραφιστικής και Διακόσμησης εσωτ. Χώρων στο City Unity College!


Tο City Unity College προσφέρει προγράμματα απόκτησης Higher National Diploma(HND) σε Σπουδές Γραφιστικής και Διακόσμησης εσωτ. χώρων, 3ετούς διάρκειας, με δυνατότητα απόκτησης Bachelor από Βρετανικό Πανεπιστήμιο με ένα επιπλέον έτος σπουδών. Προσφέρονται τα εξής προγράμματα σπουδών:

  • Αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων – Διακόσμηση
  • Γραφιστικός Σχεδιασμός - Διαφήμιση 

Οι επαγγελματικές προοπτικές ενός πτυχιούχου των παραπάνω τμημάτων είναι πολλαπλές, καθώς οι λειτουργικές και αισθητικές απαιτήσεις της σύγχρονης διαβίωσης και αγοράς είναι πλέον αυξημένες και ο ανταγωνισμός που επιβάλει η σημερινή πραγματικότητα είναι ιδιαίτερα έντονος.

Το Department of Arts & Design του City Unity College ιδρύθηκε σε συνεργασία με μια δυναμική ομάδα έμπειρων και ταλαντούχων καθηγητών και επαγγελματιών με μεγάλη ιστορία και αξιόλογη καριέρα στο χώρο των τεχνών.

Κύρια αποστολή του Department of Arts είναι οι απόφοιτοι να ξεχωρίζουν στην αγορά εργασίας για την παραγωγή ποιοτικών αποτελεσμάτων, που ικανοποιούν τις ανάγκες του πελάτη και φέρουν την προσωπική σφραγίδα του δημιουργού τους.

Οι στόχοι επιτυγχάνονται μέσα από την ενασχόληση με τον κάθε σπουδαστή ξεχωριστά, ώστε εντοπίζοντας τα δυνατά του σημεία και διορθώνοντας τις  αδυναμίες του να αυξάνεται η δημιουργικότητα του.

Η αγορά εργασίας προσφέρει ένα ευρύ πεδίο επιλογών για τους πτυχιούχους του τμήματος, οι οποίοι μπορούν να εργαστούν είτε ως στελέχη σε διάφορες εταιρείες, είτε ως ελεύθεροι επαγγελματίες διατηρώντας τη δική τους επιχείρηση.


Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις εγγραφής, επικοινωνήστε με το Admissions Office του Κολεγίου στα τηλέφωνα 210 3243222 και 211 7109150, ή μεταβείτε στον ιστότοπο του Κολεγίου στην αντίστοιχη ιστοσελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου