Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Μεγάλο Πασχαλινό Bazaar Αγάπης, 14 - 18 Απριλίου 2011



To City Unity College, με ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα και προβλήματα που αφορούν ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, διοργανώνει - ενόψει του εορτασμού του Πάσχα- Bazaar αγάπης για τη συλλογή καινούριων και μεταχειρισμένων αντικειμένων, με σκοπό την ενίσχυση του έργου της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Κιβωτός του Κόσμου». 

Η «Κιβωτός του Κόσμου» δραστηριοποιείται στη μέριμνα παιδιών που ζούσαν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης, χωρίς ιατρική φροντίδα, χωρίς μέλλον, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, και πολλά χωρίς γονείς. Σήμερα συγκεντρώνει σήμερα περίπου 300 παιδιά, από βρέφη έως 18 ετών, σε μια πολυθρησκευτική και πολυπολιτισμική κοινότητα, και φροντίζει για την καθημερινή σίτιση των παιδιών, τις ανάγκες τους για ένδυση, υπόδηση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, αλλά και την εκπαίδευσή τους. 

Στόχος του Bazaar του City Unity College είναι η ενίσχυση των παιδιών αυτών με είδη ένδυσης, υπόδησης, βιβλίων και παιχνιδιών, σε αυτή τη δύσκολη για όλους οικονομική περίοδο,  και ενόψει του εορτασμού του Πάσχα. Πέρα από τα αντικείμενα τα οποία θα συγκεντρωθούν, θα συγκεντρωθεί και θα διατεθεί από το City Unity College και άλλους φορείς και ένα ποσό ως οικονομική ενίσχυση για τη συνέχιση του έργου της Κιβωτού. 

Όποιος/α ενδιαφέρεται να παραχωρήσει ρούχα, παιχνίδια, φάρμακα, βιβλία ή παιχνίδια μπορεί να τα απευθύνεται και να τα παραδίδει καθημερινά στις υπεύθυνες της Γραμματείας του Κολλεγίου, στο κτίριο της Θησέως, όπου θα συγκεντρωθούν σε ειδικό χώρο, από την Πέμπτη 14 Απριλίου, μέχρι και την Δευτέρα, 18 Απριλίου.

Πόσο απαραίτητα σας είναι πράγματα που έχετε να χρησιμοποιήσετε χρόνια ή ένα ρούχο που δεν φορέσατε ποτέ; Τώρα μπορείτε και εσείς να συνεισφέρετε με τον πιο απλό τρόπο. Αντί μια μέρα να τα πετάξετε στα σκουπίδια γιατί οι ντουλάπες σας είναι γεμάτες, φέρτε τα μαζί σας όταν έλθετε για μάθημα και δωρίστε τα!!! Θα χαρίσετε έτσι μερικά χαμόγελα σε κάποιους που πραγματικά τα έχουν ανάγκη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου