Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

07/05/2011 - Event Management Open Seminar

Το City Unity College φέρνει στην Ελλάδα την σειρά ανοικτών εκπαιδευτικών σεμιναρίων ανάπτυξης εργασιακών ικανοτήτων “City Seminars”. Τα σεμινάρια παρέχονται και πιστοποιούνται από το City University of Seattle in Athens και με αυτόν τον τρόπο πρωτοπορούν στην Ελληνική αγορά, συνδυάζοντας την πανεπιστημιακού επιπέδου εκπαίδευση με την εισήγηση από έμπειρα και ενεργά στελέχη της Ελληνικής αγοράς, ενώ προσφέρουν στους συμμετέχοντες «επώνυμη» πιστοποίηση παρακολούθησης άξια αναφοράς στο βιογραφικό τους σημείωμα.


Η ημερομηνία διεξαγωγής του ανοικτού σεμιναρίου City Seminars με αντικείμενο το Event Management είναι η 7/5/2011 (Σάββατο). Το σεμινάριο διεξάγεται μεταξύ 10.00 και 18.00, με ώρα προσέλευσης την 09.30.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη που ασχολούνται με το κομμάτι διοργάνωσης εκδηλώσεων καθώς και ατόμων που δεν ανήκουν στο κομμάτι της επικοινωνίας, αλλά επιθυμούν να γνωρίζουν τα βασικά συστατικά μιας επιτυχημένης εκδήλωσης.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να καταγράψει βήμα προς βήμα τη διαδικασία οργάνωσης, υλοποίησης και διοίκησης επιτυχημένων εκδηλώσεων.

Η εισηγήτρια, Δρ. Αύρα Λυράκη, είναι Διδάκτωρ Στρατηγικής Επικοινωνίας (ECMU, Brussels), κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.) με ειδίκευση στο International Management (University of La Verne, California) και κάτοχος πτυχιακού τίτλου από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, συγκεκριμένα από το τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής, μεταβείτε στην ιστοσελίδα http://www.cityu.gr/gr/Announcements/12/Event-Management–Open-Seminar.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου