Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

To City Unity College


To City Unity College (πρώην City University of Seattle in Athens) ιδρύθηκε στη χώρα μας το 1999 ως εξουσιοδοτημένο παράρτημα του Αμερικανικού City University of Seattle στην Αθήνα. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών στους παρακάτω τομείς :

  • Business
  • Management
  • Marketing
  • Finance
  • Technology
  • Computing
  • Networking/Telecommunications
  • Psychology
Σήμερα έχει διευρύνει τις ακαδημαϊκές του συνεργασίες, μένοντας πιστό στην αποστολή του, η οποία είναι η παροχή ακαδημαϊκών προγραμμάτων που επικεντρώνονται στο σπουδαστή και προσανατολίζονται στο αποτέλεσμα, έτσι ώστε κάθε απόφοιτος να αποτελεί ικανό και εξειδικευμένο στέλεχος στην επαγγελματική κοινότητα που ανήκει. Απόρροια αυτής της αποστολής αποτελεί η συνεργασία με την επιχειρηματική μονάδα εκπαίδευσης της Epsilon Net , την Epsilon Business Training.

Το Ακαδημαϊκό προσωπικό του Κολλεγίου αποτελείται από διακεκριμένους καθηγητές και καταξιωμένους επαγγελματίες με άριστη γνώση του αντικειμένου που διδάσκουν. Η επιλογή του Ακαδημαϊκού προσωπικού υπόκειται σε ιδιαιτέρως αυστηρές διαδικασίες και οι αξιολογήσεις γίνονται βάσει προδιαγραφών που ισχύουν στην ποιοτική εκπαίδευση σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο τρόπος φοίτησης (full time, part time ή distance learning) επιλέγεται από τον φοιτητή ανάλογα με τις ανάγκες του. 

Οι φοιτητές του City Unity College σπουδάζουν σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον, αφού το κολλέγιο είναι μέλος ενός Διεθνούς Δικτύου ανταλλαγής φοιτητών από πανεπιστήμια των ΗΠΑ, του Μεξικού, της Ευρώπης και της Ασίας. Οι ίδιοι έχουν την δυνατότητα να μετακινηθούν στα παραρτήματα του Πανεπιστημίου σε όλο το κόσμο ή σε οποιοδήποτε άλλο πανεπιστήμιο.

Η ποιοτική εκπαίδευση σε συνδυασμό με τον ευέλικτο σχεδιασμό των προγραμμάτων σπουδών ,την δυνατότητα εσωτερικής μετακίνησης των φοιτητών στα παραρτήματά του ανά τον κόσμο και την συνεχή δημιουργία νέων εκπαιδευτικών και επαγγελματικών ευκαιριών έχουν σαν αποτέλεσμα κάθε πτυχίο ή πιστοποιητικό του City Unity College να αποτελεί εγγύηση γνώσης και επαγγελματικής σταδιοδρομίας σε διεθνές επίπεδο.

Την 27/07/2010 το Κολλέγιο έλαβε επίσημη Άδεια Λειτουργίας από το Υπουργείο Παιδείας, βάσει της Υπουργικής Απόφασης που ανακοινώθηκε στις 27 Ιουλίου του 2010.

Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στον ιστότοπο του Κολλεγίου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.cityu.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου