Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

H Isic και η Microsoft σας προσφέρουν την ευκαιρία να αποκτήσετε λογισμικό με μέχρι 90% έκπτωση



H ISIC και η Microsoft προσφέρουν την ευκαιρία σε φοιτητές να αποκτήσουν τις εφαρμογές Microsoft Windows 7, Microsoft Office, Microsoft Office (Mac), Microsoft Project, Microsoft Visio και Microsoft Expression με έκπτωση μέχρι 90%!!! Οι κάτοχοι της Isic μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα http://www.isic.org/campaigns/microsoft.html και να αποκτήσουν όποια από τα παραπάνω επιθυμούν ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες.


H ISIC τελεί υπό την αιγίδα του οργανισμού UNESCO (United Nations Educational, Scientific and Cultural Organisation) ως η μόνη διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση της φοιτητικής ιδιότητας. Επιπλέον, το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Πολιτισμού  αποδέχεται την ISIC ως τη μόνη  Φοιτητική Ταυτότητα αναγνωρισμένη σε παγκόσμιο επίπεδο και αναγνωρίζει την ευρεία χρήση της σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το 2005 το IEC και η ISIC υπέγραψαν πρωτόκολλο συνεργασίας για την ενθάρρυνση των φοιτητών να συμμετέχουν σε πρωτοβουλίες της Ε.Ε. που προάγουν την ενότητα, την ειρήνη και την αλληλεγγύη στους κόλπους των χωρών μελών της.  

Οι φοιτητές του City Unity College που δεν είναι κάτοχοι της κάρτας ISIC, μπορούν, προκειμένου να αποκτήσουν την υπόψιν φοιτητική κάρτα, να απευθύνονται στο γραφείο υποστήριξης φοιτητών, όπου θα πρέπει να αιτηθούν γραπτώς (ή με email στο studentsupport@cityu.gr) την έκδοση βεβαίωσης σπουδών, η οποία είναι απαραίτητη για την έκδοση της κάρτας.

Συνολικά τα δικαιολογητικά για την έκδοση της κάρτας είναι τα εξής:
  • βεβαίωση σπουδών
  • μια πρόσφατη φωτογραφία
  • αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο
  • 12,50 € ετήσια συνδρομή για το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011.


Κάρτα ISIC μπορούν επίσης να αποκτήσουν, υπό προϋποθέσεις, και μέλη διδακτικού προσωπικού. 

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για τα σημεία έκδοσης της κάρτας, ανατρέξτε στον ιστότοπο της ISIC, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.isic.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου