Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Ομιλία για τα Σπάνια Ψυχικά Σύνδρομα, Σάββατο 21 Ιανουαρίου




Το City Unity College σας προσκαλεί στην ομιλία με θέμα «Σπάνια Ψυχικά Σύνδρομα» που διοργανώνει το CityU Psy Addicts Club στο Αμφιθέατρο του Κολλεγίου, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου και ώρα 12.30.

Ψυχικά σύνδρομα παρουσιάζονται σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, άλλα σε ήπια μορφή και άλλα σε πιο βαριές μορφές, άλλα παροδικά και άλλα μόνιμα. Ως προς τον ορισμό, ο όρος σύνδρομο είναι το σύνολο των συμπτωμάτων και των κλινικών ευρημάτων που συνδέονται με μια κλινική οντότητα.

Στην ομιλία, ο Δρόσος Μπανιάς, Public Lecturer του τμήματος Ψυχολογίας του City Unity College θα παρουσιάσει τα σπάνια ψυχικά σύνδρομα, όπως το σύνδρομο της Στοκχόλμης, το σύνδρομο της Λίμα, το σύνδρομο του Παρισιού κ.ά., μέσα από μια ιστορική αναδρομή της εμφάνισης και της εξέλιξής τους καθώς και ανάλυση των χαρακτηριστικών τους. 

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των φοιτητών και του ευρύτερου κοινού σχετικά με το ιδιαίτερο θέμα των σπανίων ψυχικών συνδρόμων, καθώς και τις θεραπευτικές προσεγγίσεις των παθήσεων αυτών.

Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν. Σας περιμένουμε όλους εκεί!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου