Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

O Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στο City Unity College!




Για περισσότερο από μια ώρα μίλησε την Τετάρτη στους σπουδαστές του City Unity College ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο οποίος προέβη σε αρκετές αποκαλύψεις για θέματα που για πρώτη φορά είδαν το φως της δημοσιότητας!

Mετά από πρόσκληση του City Unity College o πρώην αρχηγός  του Ολυμπιακού συναντήθηκε με τους σπουδαστές του Κολλεγίου και τους μίλησε για την πορεία του στον Ολυμπιακό και γενικότερα στο χώρο του ποδοσφαίρου, αναλύοντας ταυτόχρονα τα δεδομένα της πορείας της ομάδας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού τα τελευταία 2 χρόνια, καθώς και για την αιώνια αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Πέρα από τα παραπάνω, ο πρώην αρχηγός του Θρύλου τόνισε την ανάγκη οι μεγάλες ομάδες να δώσουν ευκαιρίες σε νέα παιδιά από την Ελλάδα, καθώς από το καλοκαίρι υπάρχουν τουλάχιστον 6-7 παιδιά που παίζουν σε μεγάλες ομάδες και δοκιμάζουν την τύχη τους στους Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Άρη, Ατρόμητο και στον Αστέρα Τρίπολης.

Οι σπουδαστές του Κολλεγίου έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις απαντήσεις και τοποθετήσεις του κ. Τζόρτζεβιτς στις πολλές ερωτήσεις τους. Το Κολλέγιο ευχαριστεί θερμά τον κ. Τζόρτζεβιτς και ευελπιστούμε στο μέλλον να υπάρξει και νέα συνάντηση!

Αναλυτικά η ομιλία του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς εδώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου