Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Άρχισε η περίοδος εγγραφών στο νέο πρόγραμμα σπουδών Diploma In Counseling Psychology του City Unity College!



Το Τμήμα Σπουδών Ψυχολογίας και Εκπαίδευσης του City Unity College ανακοινώνει την έναρξη της περιόδου εγγραφών στο νέο πρόγραμμα σπουδών στην Ψυχολογία, Diploma in Counseling Psychology!

Η Συμβουλευτική είναι τομέας της ψυχολογίας, ο οποίος διευκολύνει την δια βίου προσωπική και διαπροσωπική λειτουργικότητα, εστιάζοντας σε συναισθηματικές, κοινωνικές, επαγγελματικές, εκπαιδευτικές, αναπτυξιακές, καθώς και ανησυχίες που συνδέονται με την υγεία. Ενώ αρχικά λειτούργησε ως ένα απλό εργαλείο για να καλύψει την ανάγκη προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας, στη συνέχεια εξελίχθηκε σε ειδίκευση της επιστήμης της ψυχολογίας, ώστε να είναι περισσότερο αποτελεσματική και να μειώνει τα περιθώρια λαθών που ενδεχομένως μπορεί να γίνουν από άγνοια και κακούς χειρισμούς. Συνεπώς, η Συμβουλευτική –όπως κάθε ειδίκευση- διακατέχεται από τη δική της φιλοσοφία, με ειδικούς κανόνες, μεθόδους και τεχνικές, και ασκείται από ειδικά  εκπαιδευμένους συμβούλους.

Ο συγκεκριμένος κύκλος σπουδών  θα επιτρέψει στους συμμετέχοντες να διερευνήσουν μια εξειδικευμένη θεματολογία πάνω στην επιστήμη της ψυχολογίας, μέσα από ένα κύκλο σπουδών 20 ενοτήτων, και να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις στην αντιμετώπιση προβλημάτων, τα οποία εμποδίζουν τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική εξέλιξη πολλών ανθρώπων στις μέρες μας!



Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες διαφόρων κλάδων και ενδιαφερόμενους οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν ολοκληρωμένες, υψηλού επιπέδου γνώσεις στην επιστήμη της Συμβουλευτικής και να αναπτύξουν τις απαραίτητες δεξιότητες στην εφαρμογή των αντίστοιχων μεθόδων και τεχνικών:
  • Πτυχιούχους ΑΕΙ, ΤΕΙ, Κολεγίων και Πανεπιστημίων του εξωτερικού, ανεξαρτήτως ειδικότητας,
  • Φοιτητές ψυχολογίας, κοινωνικών επιστημών, ανθρωπιστικών επιστημών,
  • Αποφοίτους Λυκείου, Σπουδαστές ΙΕΚ (παράλληλη φοίτηση) και απόφοιτους  ΙΕΚ,
  • Επαγγελματίες της υγείας και της ψυχικής υγείας,
  • Κοινωνικούς λειτουργούς και εκπαιδευτικούς,
  • Διευθυντικά στελέχη εταιριών και οργανισμών,
  • Οποιονδήποτε άλλο επιθυμεί να αποκτήσει γνώσεις και δεξιότητες στη Συμβουλευτική Ψυχολογία.
Τα μαθήματα προσφέρονται από διακεκριμένους καθηγητές, καταξιωμένους επαγγελματίες του κλάδου, με άριστη γνώση του αντικειμένου. Η εκπαίδευση διεξάγεται σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες, με πρόσβαση στον κατάλληλο τεχνολογικό εξοπλισμό για την άρτια κάλυψη των αναγκών διδασκαλίας, μέσα από ένα ευρύ δίκτυο έρευνας και διαδραστικής συμμετοχής και την εκτενή ανάλυση των βασικών ευρημάτων από την κοινωνική θεωρία της επιστήμης αλλά και από εμπειρικές μελέτες.  

Επιπλέον, οι απόφοιτοι του προγράμματος έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο City Unity College και να αποκτήσουν το Bachelor in Applied Psychology του City University of Seattle, με έκπτωση του συνόλου του κόστους για το ακαδημαϊκό πρόγραμμα ΒΑΑΡ, αναγνωρίζοντας τις διδακτικές μονάδες των ενοτήτων του Diploma


Οι εγγραφές θα διαρκέσουν έως την έναρξη του προγράμματος τον Φεβρουάριο.  Η διάρκεια του προγράμματος είναι 1 ακαδημαϊκό εξάμηνο (μήνες Φεβρουάριο - Ιούνιο). Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας εδώ ή/και επικοινωνήστε με το τμήμα Admissions στα τηλέφωνα 210 3243222-3.

Μη χάνετε χρόνο! Αποκτήστε τώρα τα επαγγελματικά εφόδια που χρειάζεστε για μια επιτυχημένη καριέρα!!!Move to the City of Education!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου