Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Σπουδάζετε σε πρόγραμμα του University of Wales; Κάντε τώρα αίτηση για Υποτροφία!





Το Πανεπιστήμιο του Wales ανακοίνωσε τη χορήγηση υποτροφιών σε φοιτητές των προγραμμάτων του σε συνεργαζόμενα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Δικαίωμα υποβολής έχουν όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι σε πρόγραμμα σπουδών του Πανεπιστημίου του Wales στο City Unity College και πληρούν τους όρους και προϋποθέσεις για χορήγηση υποτροφίας.

Οι υποτροφίες απονέμονται κατόπιν εισηγήσεως της Επιτροπής Απονομής Υποτροφιών του Πανεπιστημίου του Wales, η οποία συνεδριάζει 4 φορές το χρόνο (στις 30 Σεπτεμβρίου, 31 Ιανουαρίου, 30 Απριλίου και 31 Ιουλίου) και αποτελείται από μέλη του προσωπικού του Πανεπιστημίου. Η Επιτροπή είναι υπεύθυνη για την απονομή των υποτροφιών στους υποψηφίους οι οποίοι πληρούν όλα τα κριτήρια.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν φάκελο αίτησης στο Τμήμα Μητρώου του City Unity College, στον οποίο θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται:

-  Έντυπο αίτησης συμπληρωμένο, το οποίο μπορεί ο ενδιαφερόμενος να βρίσκει είτε στο Γραφείο Μητρώου του Κολλεγίου, είτε στο website του Πανεπιστημίου του Wales, στη διεύθυνση: www.wales.ac.uk/scholarships

-  Δύο (-2-) συστατικές επιστολές, μια εκ των οποίων θα πρέπει να αξιολογεί επαρκώς την ακαδημαϊκή επίδοση του υποψηφίου.

Το τμήμα Μητρώου του Κολλεγίου, αφού ελέγξει τις αιτήσεις για την πληρότητά τους, θα προωθήσει στο Πανεπιστήμιο του Wales τις αιτήσεις υποψηφίων οι οποίοι πληρούν τα κριτήρια απονομής υποτροφίας, με σειρά προτεραιότητας. Όλες οι αιτήσεις προωθούνται στον Διευθυντή του Ακαδημαϊκού Μητρώου του Πανεπιστημίου του Wales, με όλα τα δικαιολογητικά και οποιοδήποτε άλλο έγγραφο πιστοποιεί την επάρκεια του υποψηφίου για απονομή υποτροφίας.

Ο Διευθυντής του Ακαδημαϊκού Μητρώου του Πανεπιστημίου του Wales θα φροντίσει για την προώθηση των αιτήσεων στην Επιτροπή Απονομής Υποτροφιών, η οποία θα συνεδριάσει στα τέλη του Ιανουαρίου, με τη συμμετοχή ενός μέλους του διοικητικού προσωπικού του Πανεπιστημίου του Wales ως Γραμματέα.

Ο Γραμματέας θα ενημερώσει τους υποψήφιους για τα αποτελέσματα της συνεδρίασης και θα φροντίσει για την ενημέρωση του Ακαδημαϊκού Συμβουλίου του Πανεπιστημίου του Wales.

Η απόφαση της Επιτροπής είναι οριστική και δεν υπόκειται σε ένσταση.

H διάρκεια των υποτροφιών είναι μονοετής και μπορεί να καλύπτει ολικώς ή μερικώς τα δίδακτρα των προγραμμάτων σπουδών. Σε περίπτωση απονομής σε υποψήφιο που ακολουθεί πρόγραμμα σπουδών διάρκειας πέραν του ενός έτους, ο υποψήφιος μπορεί να ανανεώνει την υποτροφία του κάθε ακαδημαϊκό έτος, εφόσον πληρεί τα κριτήρια για απονομή υποτροφίας στο τέλος του έτους.


Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο γραφείο Μητρώου του City Unity College λήγει στις 24 Ιανουαρίου 2012.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία, τα κριτήρια για απονομή υποτροφίας και τα σχετικά έντυπα και δικαιολογητικά, επικοινωνήστε με το γραφείο Μητρώου του City Unity College, τηλ. 2117109150, email: student.support@cityu.gr.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου