Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Σεμινάριο: “Verbal Communication and Body Language Open Seminar” Σάββατο, 18 Ιουνίου, 10:00-18:00

 
Το Σάββατο, 21/5/2011, το City Unity College θα πραγματοποιήσει στις εγκαταστάσεις του, στην οδό Θησέως 15-17, ανοικτό σεμινάριο με αντικείμενο “Verbal Communication and Body Language”.  Το σεμινάριο διεξάγεται μεταξύ 10.00 και 18.00, στο πλαίσιο της νέας σειράς των επιτυχημένων έως τώρα ανοικτών εκπαιδευτικών σεμιναρίων ανάπτυξης εργασιακών ικανοτήτων “City Seminars”,  που παρέχονται και πιστοποιούνται από το City University of Seattle in Athens. 

Το σεμινάριο ανάπτυξης διαπροσωπικών σχέσεων, αποσκοπεί στο να παραθέσει πρακτικά θέματα επικοινωνίας, που μας απασχολούν στην καθημερινότητα μας, δίδοντας μας άμεσα εφαρμόσιμες και κυρίως πρακτικές συμβουλές. Δίδει λύσεις σε θέματα: επικοινωνίας με άτομα διαφορετικής ηλικίας, φύλλου και νοοτροπίας από τη δική μας, πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών, ανάπτυξης σχέσεων με εμπόρους, διατήρησης επαγγελματικών επαφών, ηγεσίας και παρακίνησης συνεργατών και υφισταμένων, διαπραγματεύσεων. 
 
Εισηγητής θα είναι ο κος. Κώστας Στάμκος, Διευθυντής Ανάπτυξης του City Unity College. Στο παρελθόν διετέλεσε για 6 έτη Διευθυντής της Business Seminars, διαθέτοντας πρότερη δεκαετή διοικητική εμπειρία σε μεγάλες χρηματοοικονομικές εταιρίες. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.), με μεταπτυχιακές σπουδές (Μ.Β.Α. με έπαινο) στο Πανεπιστήμιο Kingston του Λονδίνου. Διαθέτει δεκαπενταετή εκπαιδευτική εμπειρία που ξεπερνά τις 6.000 διδακτικές ώρες, σε οργανισμούς, ως εισηγητής ενδοεπιχειρησιακών, καθώς και μεγάλων ανοικτών σεμιναρίων και ημερίδων. Τις ομιλίες του, σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχουν παρακολουθήσει ιδιώτες, στελέχη όλων των ιεραρχικών επιπέδων και επιχειρηματίες. Οι μελέτες και τα άρθρα του έχουν δημοσιευτεί σε κλαδικά επιστημονικά περιοδικά και ηλεκτρονικά έντυπα. Είναι μέλος της Ελληνικής ακαδημίας marketing, του Ινστιτούτου πωλήσεων Ελλάδας, καθώς και του American management association. 
 
Το σεμινάριο επιδοτείται μέσου του πόρου ΛΑΕΚ 0,45% και παρέχονται και ορισμένες εκπτώσεις, τόσο σε φοιτητές του Κολεγίου όσο και σε συμμετέχοντες σε παλαιά σεμινάρια.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής,
επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 210 3243222 και 211 7109150, ή μεταβείτε στον ιστότοπο του Κολλεγίου, στην αντίστοιχη ιστοσελίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου