Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Μεγάλος Διαγωνισμός από τη Nivea και την Athens Voice!!!

H NIVEA, η κρέμα που συνδέεται στη μνήμη μας με τη φροντίδα, γιορτάζει τα 100στά της γενέθλια και διοργανώνει διαγωνισμό δημιουργικότητας!!!

Σήμα κατατεθέν της το μικρό μπλε στρογγυλό κουτάκι που κατέκτησε τον κόσμο, έγινε το σταθερό αξεσουάρ στην τσάντα μας, η πιο αγαπημένη μας καλλυντική φροντίδα, μέρος της καθημερινότητάς μας κι ένα από τα πιο cult αντικείμενα του πόθου τα τελευταία… 100 χρόνια.
 
Από το 1925, που η συσκευασία της NIVEA μεταμορφώθηκε από ένα απλώς αλουμινένιο κουτί σε ένα πραγματικό design αντικείμενο, το θρυλικό μπλε tin πέρασε τις πόρτες μουσείων και ιδιωτικών συλλογών σε όλο τον κόσμο. Θεωρείται cult και μία από τις πιο πετυχημένες συσκευασίες στην ιστορία, αφού είναι άμεσα αναγνωρίσιμη ακόμα και χωρίς το λογότυπο. 

Τώρα, η πιο επιτυχημένη καλλυντική κρέμα στον πλανήτη γιορτάζει τα γενέθλιά της με ένα μεγάλο διαγωνισμό. Σε προσκαλεί να εμπνευστείς και να μεταμορφώσεις το cult tin της NIVEA σε έργο τέχνης. Φωτογράφισέ το, ζωγράφισέ το, κάν’  το γλυπτό, ή ό,τι άλλο φανταστείς και πάρε μέρος στο Be Creative Contest της NIVEA και της Αthens Voice!!!

Μπείτε στο site της Athens Voice για περισσότερες πληροφορίες και την φόρμα εγγραφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου