Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Δωρεάν Διακοπές για τους Φοιτητές του CityU με την Entertainment Plus Card!!!


Πώς θα σας φαινότανε να απολαμβάνατε ένα 4ήμερο ή 5νθήμερο ταξιδάκι στην Μύκονο, τη Σαντορίνη ή τη Σκιάθο πληρώνοντας μόνο τα έξοδα μεταφοράς; Τέλεια;  Το City Unity College εξασφάλισε για σας σε προνομιακή τιμή τη δυνατότητα απόκτησης της Entertainment Plus Card, μιας κάρτας που σας χαρίζει διακοπές με δωρεάν διαμονή καθώς και νυχτερινες εξόδους με δωρεάν ποτό. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε την παρέα και την καλή σας διάθεση!

Η entertainmentplus.gr προσφέρει τη δυνατότητα στους φοιτητές τους City Unity College να εγγραφούν και να αποκτήσουν την κάρτα εκπτώσεων Entertainment Plus Card με 60 ευρώ μόνο (από 90 ευρώ που είναι η κανονική τιμή)! 

Η κάρτα εξασφαλίζει στους κατόχους της -καθόλη τη διάρκεια του χρόνου- μια σειρά από μοναδικές, προνομιακές παροχές και εκπτώσεις σε θέατρα, εστιατόρια, μουσικές σκηνές, Clubs, πίστες αλλά ακόμα και δωρεάν διακοπές και υπηρεσίες ομορφιάς!!!

Η κάρτα συνοδεύεται από τον οδηγό διασκέδασης με όλα τα δώρα και τις εκπτώσεις της Entertainment Plus. Με την απόκτηση της κάρτας έως τις 25 Ιουνίου μπορείτε να απολαύσετε δώρα ονομαστικής αξίας 570 ευρώ!

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στην παραπάνω εικόνα και επισκεφθείτε τη σελίδα της entertainmentplus.gr για να δείτε τις τρέχουσες προσφορές, να αποκτήσετε την Entertainment Plus Card,  και καλή σας διασκέδαση!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου