Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Συναυλία στο City Unity College για τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής, 23 Ιουνίου 2011!!!


Την Πέμπτη 23 Ιουνίου, το City Unity College συμμετέχει στις φετινές εκδηλώσεις εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής και διοργανώνει τη δική του συναυλία!!! 


Διάφοροι καλλιτέχνες θα βρίσκονται το απόγευμα στο χώρο του Κολλεγίου, στον πεζόδρομο της οδού Θησέως, στο Σύνταγμα, για να προσφέρουν μία αξέχαστη διασκεδαστική εμπειρία μουσικής και χορού σε όσους τυχερούς παρευρεθούν, σε μια ημέρα Γιορτής της Μουσικής, των Μουσικών και όλων όσων αγαπάνε την Μουσική!!! 


Η Ευρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής γιορτάστηκε για πρώτη φορά το 1982 στη Γαλλία και το 1985 εξαπλώθηκε έξω από τα Γαλλικά σύνορα. Η Αθήνα, 1η Πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης το 1985, με πρωτοβουλία της Μελίνας Μερκούρη είναι η πρώτη πόλη εκτός Γαλλίας στην οποία πραγματοποιήθηκε η Γιορτή.


Από τότε, χρόνο με το χρόνο η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής μεγαλώνει και με την υποστήριξη δημοτικών, κρατικών, ιδιωτικών και θεσμικών φορέων, γιορτάζεται με περισσότερες από 20.000 εκδηλώσεις σε όλη την Ευρώπη και έχει αναδειχθεί ως η  μεγαλύτερη κοινή πολιτιστική διοργάνωση.


Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στην Ελλάδα διοργανώνεται από τη Μ.Ε.Σ.Ο. σε συνεργασία με ωδεία, σχολεία και άλλους φορείς, με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού (ΥΠ.ΠΟ.), την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων (Δ.Α.) και την οικονομική υποστήριξη και ενεργή συμμετοχή του Πολιτισμικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων (Π.Ο.Δ.Α.) στην οργάνωση της Γιορτής της Μουσικής.


Την Πέμπτη, 23 Ιουνίου, ελάτε μια βόλτα στο City Unity College, στην οδό Θησέως 15-17 στο Σύνταγμα, και απολαύστε μια εκπληκτική συναυλία εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, γιατί όταν η μουσική γιορτάζει είμαστε όλοι καλεσμένοι!

Πρόγραμμα Συναυλίας:

Ώρα έναρξης: 17:30

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ: 
Warm up by Dj KD
Poordream
Jumping Judas
Elica
BLEND MISHKIN & MC BNC (CAST-A-BLAST)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου