Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

1o Ελληνοκινεζικό Συνέδριο Επιχειρηματικότητας, 14 & 15 Ιουνίου 2011








To 1ο Ελληνοκινεζικό Συνέδριο Επιχειρηματικότητας (Hellenic – Chinese Business Partnering Conference 2011) θα λάβει χώρα στις 14 & 15 Ιουνίου 2011 στην Αθήνα. Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται μια τέτοια συνάντηση.


Τη διοργάνωση του Συνεδρίου έχουν αναλάβει το Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) και το Επιχειρηματικό Ινστιτούτο Αθηνών “Κομφούκιος” (Business Confucius Institute – BCI) στην Αθήνα.


Βασικοί Ομιλητές στο συνέδριο θα είναι ο Υπουργός Επικρατείας, κ. Χάρης Παμπούκης, ο Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και η Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κα. Τίνα Μπιρμπίλη.


Παράλληλα, στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί από την Ελλάδα και την Κίνα, ηγετικά ονόματα του εγχώριου επιχειρηματικού κόσμου και επιτυχημένοι επιχειρηματίες από την Κίνα οι οποίοι θα μιλήσουν για τις προοπτικές ανάπτυξης επιχειρηματικών δεσμών μεταξύ Ελλάδας και Κίνας.


Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τους ομιλητές του συνεδρίου μπορείτε να ανατρέξετε στην επίσημη ιστοσελίδα του 1oυ Ελληνοκινεζικού Συνεδρίου Επιχειρηματικότητας 2011, www.hcbpc.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου