Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Σεμινάριο: “Event Management Open Seminar” Τετάρτη 22 και Πέμπτη 23 Ιουνίου, 18:00-22:00

 
Την Τετάρτη 22 και Πέμπτη 23 Ιουνίου, το City Unity College θα πραγματοποιήσει στις εγκαταστάσεις του, στην οδό Θησέως 15-17, ανοικτό σεμινάριο με αντικείμενο “Event Management Open Seminar”.  Το σεμινάριο διεξάγεται μεταξύ 18.00 και 22.00, στο πλαίσιο της νέας σειράς των επιτυχημένων έως τώρα ανοικτών εκπαιδευτικών σεμιναρίων ανάπτυξης εργασιακών ικανοτήτων “City Seminars”,  που παρέχονται και πιστοποιούνται από το City University of Seattle in Athens. 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη που ασχολούνται με το κομμάτι διοργάνωσης εκδηλώσεων καθώς και ατόμων που δεν ανήκουν στο κομμάτι της επικοινωνίας, αλλά επιθυμούν να γνωρίζουν τα βασικά συστατικά μιας επιτυχημένης εκδήλωσης. Σκοπός του σεμιναρίου είναι να καταγράψει βήμα προς βήμα τη διαδικασία οργάνωσης, υλοποίησης και διοίκησης επιτυχημένων εκδηλώσεων. 
 
Η εισηγήτρια θα είναι η Δρ. Αύρα Λυράκη, Διδάκτωρ Στρατηγικής Επικοινωνίας (ECMU, Brussels), κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.) με ειδίκευση στο International Management (University of La Verne, California) και  κάτοχος πτυχιακού τίτλου από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, συγκεκριμένα από το τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις.
 
Διαθέτει πολυετή διδακτική εμπειρία σε ποικίλες θεματικές ενότητες με έμφαση σε θέματα Eπικοινωνίας και Προσωπικής Ανάπτυξης, τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα και είναι ακαδημαϊκό μέλος του International Coach Federation (ICF), του Athens Institute for Education and Research, της Ελληνικής Εταιρίας Δημοσίων Σχέσεων και του Ινστιτούτου Επικοινωνίας.

Το σεμινάριο επιδοτείται μέσου του πόρου ΛΑΕΚ 0,45% και παρέχονται και ορισμένες εκπτώσεις, τόσο σε φοιτητές του Κολεγίου όσο και σε συμμετέχοντες σε παλαιά σεμινάρια.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής,
επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 210 3243222 και 211 7109150, ή μεταβείτε στον ιστότοπο του Κολλεγίου, στην αντίστοιχη ιστοσελίδα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου