Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Ο καθηγητής στρατηγικής επιχειρήσεων του CityU, Jim Marchbank, στο City Unity College




Ο Jim Marchbank, επιτυχημένος καινοτόμος επιχειρηματίας και καθηγητής στρατηγικής επιχειρήσεων του City University of Seattle στη Μπρατισλάβα, θα επισκεφθεί τo City Unity College στις 31 Μαΐου, για να βρεθεί από κοντά με το ακαδημαϊκό προσωπικό και τους σπουδαστές του Κολεγίου και να ανταλλάξουν εμπειρίες και απόψεις σχετικά με τις βέλτιστες πρακτικές διδασκαλίας.

Ο κ. Marchbank είναι ένας έμπειρος επαγγελματίας και επιχειρηματίας, με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στο management. Από το 2008 ακολουθεί καριέρα ακαδημαϊκού και διδάσκει management, στρατηγική επιχειρήσεων και διαχείριση ανθρώπινων πόρων. Σήμερα διδάσκει στρατηγική επιχειρήσεων στο παράρτημα του City University of Seattle στη Μπρατισλάβα της Σλοβακίας, όπου πρόσφατα εκπαίδευσε μια ομάδα φοιτητών στο πρόγραμμα εξομοίωσης επιχειρήσεων Capsim, η οποία κατέκτησε μια θέση στην πρώτη δεκάδα σε παγκόσμιο διαγωνισμό.

Ο διακεκριμένος καθηγητής θα παρευρεθεί στο Κολέγιο την Πέμπτη, 31 Μαΐουως εισηγητής σε εκδήλωση στα πλαίσια του προγράμματος επαγγελματικής επιμόρφωσης και ενημέρωσης των σπουδαστών του City Unity College. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

  • Ώρες 18:00-19:00, διάλεξη σχετικά με την νεανική επιχειρηματικότητα με θέμα "Entrepreneurship - Is it right for you?" , στο αμφιθέατρο του Κολεγίου. 
  • Ώρες 19:00-20:00, workshop με θέμα  "How to succeed: Tips on Resumes and Interviewing" , που θα αφορά στη σωστή σύνταξη και χρήση του βιογραφικού σημειώματος, καθώς και τις βέλτιστες πρακτικές σε συνεντεύξεις των υποψηφίων για απόκτηση εργασίας.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί υπό μορφή συζήτησης, ο κ. Marchbank θα απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις και απορίες και οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία, εφόσον το επιθυμούν, να του προσφέρουν ένα αντίτυπο του βιογραφικού τους, για τυχόν παρατηρήσεις ή προτάσεις για τη βελτίωσή του.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για καθηγητές, φοιτητές και προσωπικό. 

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο 211-7109150.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου