Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Νέο Σεμινάριο: Πρακτικός Οδηγός Διαχείρισης και Μετάβασης Καριέρας για στελέχη εντός και εκτός αγοράς εργασίας



Tο City Unity College σε συνεργασία με την Εταιρία Επιλογής Στελεχών People for Business διοργανώνει ένα πρωτοποριακό σεμινάριο με τίτλο: «Πρακτικός Οδηγός Διαχείρισης Μετάβασης Καριέρας (Transition Counseling Course)»

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να βοηθήσει τον σύγχρονο επαγγελματία να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στις απαιτήσεις του σύγχρονου περιβάλλοντος εργασίας και να διαχειριστεί την καριέρα του στοχευμένα, σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο, ιδιαίτερα μάλιστα όταν είναι εκτός αγοράς εργασίας. Η Συμβουλευτική Μετάβασης Καριέρας προσανατολίζεται στην διαρκή ανάπτυξη, ενδυνάμωση κι εξέλιξη ενός εργαζομένου καθόλη τη διάρκεια της επαγγελματικής του ζωής. Δίνει έμφαση στη διαχείριση της μεταβατικής περιόδου, εξετάζοντας την όμως όχι μεμονομένα και αποσπασματικά, αλλά ως μέρος ενός συνεχούς εργασιακού βίου.

Θεματολογία σεμιναρίου
·       Δημιουργία Προσωπικού Πλάνου Καριέρας: Επαναπροσδιορισμός των εργασιακών στόχων με βάση τις προσωπικές προτιμήσεις, SWOT ανάλυση.
·       Δημιουργία Εξατομικευμένων Εργαλείων Marketing: Οδηγίες σύνταξης στοχευμένου βιογραφικού, συνοδευτικών επιστολών κι επιστολών δικτύωσης, με τέτοιο τρόπο, ώστε να δημιουργούν θετικό αντίκτυπο.
·       Επισκόπηση Αγοράς και Σχεδιασμός Στρατηγικής Αναζήτησης Εργασίας: Το πλάνο καριέρας και οι στόχοι μεταμορφώνονται σε μια δομημένη στρατηγική αναζήτησης, καθορίζοντας ένα συγκεκριμένο Πλάνο Ενεργειών που στοχεύει σε συγκεκριμένες θέσεις κι εταιρείες.
·       Ανάπτυξη Ικανοτήτων και Τεχνικών Δικτύωσης: Τεχνικές εντοπισμού ευκαιριών απασχόλησης που δεν δημοσιοποιούνται.
·       Εξάσκηση σε Τεχνικές Συνεντεύξεων και Διαπραγματεύσεων: Πρακτική και ψυχολογική προετοιμασία για τη διαδικασία της συνέντευξης. Στυλ και τεχνικές συνεντεύξεων και διαπραγμάτευσης μισθού και όρων εργασίας.

Ημερομηνία διεξαγωγής
Το σεμινάριο είναι διάρκειας 8 ωρών και θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του City Unity College ( Θησέως 15-17, Σύνταγμα) στις 29 και 31/05/2012 (17.00-21.00). Επιπλέον, ισχύει και η επιδότηση μέσω ΛΑΕΚ 0.45%, ενώ εισηγήτρια θα είναι η  κ. Ρεβέκκα Πιτσίκα, CEO της εταιρίας επιλογής στελεχών People for Business

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο 211 7109150.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου