Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Εκδρομή για rafting στον ποταμό Λάδωνα, Σάββατο 26 Μαίου



To City Unity College διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή για RAFTING και άλλες υπαίθριες δραστηριότητες (mountain bike, τοξοβολία), στον ποταμό Λάδωνα στην ορεινή Κορινθία, τo Σάββατο 26 Μαίου!

Ελάτε μαζί μας στις πανέμορφες εγκαταστάσεις της Eco Action, στις όχθες του Λάδωνα, στις παρυφές του Χελμού στην περιοχή Δάφνη Καλαβρύτων! Το rafting είναι ένα δημοφιλές σπορ, τόσο για τις όμορφες υδάτινες διαδρομές όσο και για το γεγονός ότι είναι ένα σπορ για όλους!

Αφού οι ειδικοί σας υποδεχθούν, θα σας κάνουν την απαραίτητη εκπαίδευση στην όχθη του ποταμού, θα σας δώσουν τον απαραίτητο εξοπλισμό και μετά θα μπείτε στη φουσκωτή βάρκα, το raft. Θα απολαύσετε την καταπράσινη διαδρομή, και με τις οδηγίες του οδηγού θα ολοκληρώστε την κατάβαση περίπου μιάμιση ώρα αργότερα. Το ποτάμι έχει βαθμό δυσκολίας Α΄ και είναι κατάλληλο και για αρχάριους.

Στις εγκαταστάσεις της Eco Action (περίπου 2μιση ώρες από την Αθήνα) θα μπορέσετε επίσης να απολαύσετε τον καφέ σας (όσοι δεν κάνετε κάποια δραστηριότητα) με επιτραπέζια παιχνίδια, ενώ υπάρχει τραπεζαρία για φαγητό και ποτό, αποδυτήρια αντρών/γυναικών με ανεξάρτητα WC και ντους με ζεστό νερό, χώρος παραλαβής εξοπλισμού, αποθηκευτικοί χώροι και parking. Βρίσκονται πολύ κοντά στο χωριό Δάφνη Καλαβρύτων, ένα πανέμορφο χωριό με λιθόστρωτα σοκάκια.

Κόστος συμμετοχής (με δυνατότητα επιλογής):

  Ράφτινγκ - μεταφορά :  45
    Τοξοβολία ή mountain bike - μεταφορά  21
    Γεύμα € 12
    Απλή μεταφορά από και προς Αθήνα : 15, και μπορείτε να φέρετε δικό σας φαγητό.


Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να μας ενημερώσουν στα email d.ladas@cityu.gr  και e.ioannidou@cityu.gr και να παραστούν στα γραφεία του City Unity College, στην οδό Καρύτση 1, μέχρι  τις 20 Μαίου 2012, για να καταθέσουν την συμμετοχή τους ( 20).

Προθεσμία αιτήσεων συμμετοχής: 20/05/2012. 

Το πλήρες πρόγραμμα, ο τόπος συνάντησης και η ώρα αναχώρησης από Αθήνα θα ανακοινωθούν μέχρι τις 20 Μαίου το αργότερο. Λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι μέχρι 35 άτομα.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία ή διευκρίνηση, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 32 43 222.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου