Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

To City Unity College επίσημος υποστηρικτής της Ελληνικής Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας, από 23 έως 25 Φεβρουαρίου!







Το City Unity College θα είναι επίσημος υποστηρικτής της Ελληνικής Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας, που θα πραγματοποιηθεί στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, από τις 23 έως τις 25 Φεβρουαρίου! 


Η Entrepreneur Week Greece διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα (και στην Ευρώπη) από την Ελληνική Ένωση Νεοφυών Επιχειρήσεων (Hellenic Startup Association - HSA) με την ενεργό υποστήριξη της Πανευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Νέων Επιχειρηματιών και σε συνεργασία με τον Αμερικανικό οργανισμό Entrepreneur Week, μετά από σχετικό μνημόνιο συνεργασίας που προέκυψε από τη συνεργασία στελεχών των Οργανισμών στο πλαίσιο του G20 Youth Summit.



Το Entrepreneur Week Foundation δημιουργήθηκε από μια ομάδα νέων επιχειρηματιών στις ΗΠΑ, που έχοντας συνειδητοποιήσει πως η ανάπτυξη της υγιούς επιχειρηματικότητας είναι μονόδρομος εξόδου από τη διεθνή οικονομική κρίση δημιουργούν ένα παγκόσμιο κίνημα προώθησής της και προαγωγής της συνεργασίας μεταξύ των νέων επιχειρηματιών σε διεθνές επίπεδο.


Μετά τη μεγάλη επιτυχία εκδηλώσεων στη Νέα Υόρκη, σε άλλες πόλεις των ΗΠΑ καθώς και στο Σαντιάγκο της Χιλής, η Entrepreneur Week Greece θα είναι η πρώτη που οργανώνεται στην Ευρώπη, ενώ θα ακολουθήσει τον Μάιο αντίστοιχη διοργάνωση στις Βρυξέλλες.


Σκοπός της εκδήλωσης είναι η μεταφορά τεχνογνωσίας σε θέματα επιχειρηματικότητας και η ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών, καθώς και η δικτύωση μεταξύ των επιχειρηματικών κοινοτήτων Ελλάδας και ΗΠΑ, με έμφαση στη νέα & καινοτόμο επιχειρηματικότητα, τόσο σε επίπεδο επενδυτικών ευκαιριών όσο και σε προώθηση εμπορικών συναλλαγών. Στόχος των διοργανωτών να αναδειχθεί μέσα από την κρίση η Ελλάδα της Δημιουργίας, και να φτάσει σε όλον τον κόσμο το μήνυμα για μια χώρα που εργάζεται σκληρά και δημιουργεί, ακόμα και σε πολύ δύσκολες συνθήκες.

Η Entrepreneur Week Greece θα περιλαμβάνει τις ακόλουθες δράσεις:


1. Δημιουργία των Hellenic Angels, του πρώτου Business Angels Network στην Ελλάδα στοχεύοντας στην οργάνωση και ενίσχυση της ιδιωτικής χρηματοδότησης καινοτομίας. 


2. Συνέδριο με ανοιχτή συζήτηση για το πως η επιχειρηματικότητα μπορεί να βγάλει την Ελλάδα και την Ευρώπη από το αδιέξοδο της οικονομικής κρίσης. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στους παρακάτω κλάδους της οικονομίας στους οποίους θεωρείται ότι η γεωοικονομία και το ανθρώπινο κεφάλαιο της Ελλάδας προσφέρουν δυνατότητες ταχείας και υγιούς ανάπτυξης:
  • Πολιτισμός & τουρισμός
  • Αγροτική οικονομία & γαστρονομία
  • Ενέργεια – ανανεώσιμες πηγές
  • Υψηλή τεχνολογία
  • Μεταφορές – ναυτιλία

3. Forum επιχειρηματικών συναντήσεων μεταξύ της Αμερικανικής αποστολής και Ελλήνων επιχειρηματιών, στο οποίο παίρνουν μέρος αποστολές από τη Σαουδική Αραβία, τη Ρωσία, τη Σερβία και χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως η Μεγάλη Βρετανία, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Ουγγαρία και η Ιταλία. 

Το City Unity College, ως φορέας προόδου και καινοτομίας δεν μπορούσε παρά να δεχθεί με  μεγάλη χαρά την πρόσκληση των διοργανωτών και θα είναι επίσημος υποστηρικτής της διοργάνωσης, με την πεποίθηση ότι αυτή θα αποτελέσει τη βάση για την υγιή ανάπτυξη μιας νέας σχέσης με την εργασία, που θα έχει στο επίκεντρό της τη δημιουργικότητα και τη νέα γενιά.  
 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από 23 έως 25 Φεβρουαρίου, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, στην οδό Ακαδημίας 7. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.


Για περισσότερες πληροφορίες και για να υποβάλλετε ηλεκτρονικά δήλωση συμμετοχής, μεταβείτε  στο σύνδεσμο: http://hellenicstartups.doorkeeper.jp/events/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου