Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Δωρεάν Σεμινάριο Life Coaching για τους σπουδαστές του CityU, Σάββατο 25 Φεβρουαρίου



Στα πλαίσια του προγράμματος επαγγελματικής αποκατάστασης του Γραφείου Διασύνδεσης του Κολλεγίου, το City Unity College προσφέρει στους σπουδαστές του δωρεάν το σεμινάριο «Εισαγωγή στην Προπονητική Ζωής», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012, ώρες 11:00 πμ – 5:00 μμ, στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου, στην οδό θησέως 15-17, στο Σύνταγμα.

Στο σεμινάριο θα μάθετε πώς να προπονείτε τον εαυτό σας να αναγνωρίζει τις πραγματικές του ανάγκες και βάσει αυτών να θέτετε επιτυχημένα στόχους. Θα γνωρίσετε πώς να υπερβείτε τα εμπόδια εκείνα, τα οποία εσείς βάζετε στον εαυτό σας και να μετατρέψετε τις αρνητικές πεποιθήσεις σας σε συνεργάτες, προκειμένου να  αναγνωρίσετε τις ικανότητες σας και να τις χρησιμοποιήσετε στο έπακρο, αλλά και να δώσετε κίνητρο στον εαυτό σας να κάνετε τους επαγγελματικούς και προσωπικούς σας στόχους πραγματικότητα.


Σκοπός του σεμιναρίου είναι να εισάγει τους συμμετέχοντες στην τέχνη και την επιστήμη της προπονητικής ζωής -αλλά και να τους μάθει πρακτικές τεχνικές- μέσω ειδικών ασκήσεων- που θα τους επιτρέψουν να μπορούν να δουν τη ζωή τους μέσα από μία άλλη οπτική γωνία, στην οποία θα κατανοήσουν ότι έχουν τη δύναμη να προγραμματίζουν τον τρόπο σκέψης τους, να αναλάβουν την ευθύνη της ζωής τους και να την οδηγήσουν εκεί ακριβώς που θέλουν. 

Εισηγήτρια θα είναι η κα. Βαλεντίνα Κόρδη, Executive & Life Coach, μέλος του International Coach Federation και του Certified Coaches Alliance of Canada. Η κα. Κόρδη σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Newport University και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο City Unity College, στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού. H κα. Κόρδη διαθέτει μεγάλη εργασιακή εμπειρία στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων καθώς εργάστηκε για πολλά χρόνια σε Πολυεθνικές επιχειρήσεις (Krauss-Maffei Wegmann GmbH & Co KG, Makro C&C και Knauf USG) και εργάζεται πλέον ως Προπονήτρια Ζωής & Στελεχών.

Θεματολογία:

  • Τι πραγματικά θέλουμε στη ζωή και πώς θα το πετύχουμε;
  • Ο κύκλος της ζωής – Πώς συνδέονται οι διάφοροι τομείς της ζωή μας για την επίτευξη μια ευτυχισμένης και επιτυχημένης ζωής
  • Οι 6 ανθρώπινες ανάγκες και τι ρόλο παίζουν στη δική μας ζωή;
  • Θέσπιση στόχων – Πώς φτιάχνουμε το δικό μας πλάνο δράσης για την επίτευξή τους
  • Αντιμετωπίστε τον εσωτερικό σας «κριτή» (Περιοριστικές Αντιλήψεις – Εμπόδια – Φοβίες ) με τη βοήθεια του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP)
  • Επιλογή των πεποιθήσεών μας & Εργαλεία στήριξης των θετικών μας πεποιθήσεων
  • Ο ρόλος της αυτοπεποίθησης στην επίτευξη των στόχων μας και πώς θα την αναπτύξουμε
  • Τα «δυνατά» μας σημεία, πώς τα ανακαλύπτουμε και πώς τα χρησιμοποιούμε για τη βελτίωση των αδύναμων σημείων μας
  • Διαχείριση άγχους

Πληροφορίες / Δηλώσεις Συμμετοχής:

Το σεμινάριο παρέχεται χωρίς ΚΑΜΙΑ οικονομική επιβάρυνση στους φοιτητές του City Unity College. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, απευθυνθείτε στις γραμματείες του Κολλεγίου, στα κτίρια των οδών Καρύτση και Θησέως. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου