Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

WOWZAPP - Worldwide Hackathon for Windows, Αθήνα



Είστε φοιτητής, μέλος ενός startup, προγραμματιστής (αρχάριος είτε έμπειρος) και θέλετε να μάθετε και να αναπτύξετε εφαρμογές για Windows 8;
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να έρθετε στο παρακάτω event

Ώρες και μέρες διεξαγωγής: 
Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2012, 14.00 ως Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2012, 21.00 (*) Αν είστε αρχάριος, μπορείτε να έρθετε να παρακολουθήσετε τα Pre-sessions την Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου από 9.30 ως 13.30

Χώρος διεξαγωγής: 
The Hub Events, Αλκμήνης 5, Κάτω Πετράλωνα, 118 54, Αθήνα (χάρτης), εύκολη πρόσβαση μέσω Ηλεκτρικού (Πετράλωνα) και ΜΕΤΡΟ (Κεραμεικός).
Το μόνο που χρειάζεται να έχετε μαζί σας είναι τον φορητό σας υπολογιστή με εγκατεστημένα τα Windows 8 και τα εργαλεία ανάπτυξης εφαρμογών Visual Studio 2012 Express for Windows 8 (δωρεάν download από εδώ). Επίσης, αν είστε φοιτητής σε τμήμα Πληροφορικής/Μηχανικών/κ.λ.π. δείτε εδώ.

Το event θα ανοίξει ο κορυφαίος Technical Evangelist για Windows 8, Ben Riga (ο οποίος έρχεται από τα κεντρικά της Microsoft αποκλειστικά για το event!) και οι υπόλοιπες ομιλίες θα διεξαχθούν από διακεκριμένους Έλληνες προγραμματιστές, μέλη της Microsoft Ελλάς αλλά και μέλη της ομάδας διαχείρισης του StudentGuru.

Παράλληλα, μέλη του StudentGuru θα είναι στη διάθεσή σας κατά τη διάρκεια του τριημέρου για βοήθεια στην κατασκευή των εφαρμογών σας. Κατά τη διάρκεια των 3 ημερών, θα μπορείτε να επιλέξετε ποιες ομιλίες θα παρακολουθήσετε, ενώ στον υπόλοιπο χρόνο θα μπορείτε να ολοκληρώνετε την εφαρμογή σας, την ανάπτυξη της οποίας μπορείτε να την ξεκινήσετε από σήμερα!


Στο τέλος του event θα διεξαχθεί διαγωνισμός, όπου οι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν τις εφαρμογές τους. Οι 10 καλύτερες εφαρμογές θα κερδίσουν πλούσια δώρα, με την αξία του πρώτου δώρου να είναι στα 5.000 Ευρώ! Όσοι παρακολουθήσουν το event θα μπορούν να λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης, κατόπιν αιτήματος.


Το event συνδιοργανώνεται από τη Microsoft Ελλάς και το co-working space 123P, ενώ μεγάλος χορηγός είναι το ΠΛΑΙΣΙΟ. Το StudentGuru είναι χορηγός επικοινωνίας.

Δείτε κι εδώ την επίσημη σελίδα του event: http://www.microsoft.com/student/en-us/wowzapp/eventpage.aspx?drop=4

Resources για να ξεκινήσετε μπορείτε να δείτε εδώ: http://www.microsoft.com/student/en-us/app-development/windows-8.aspx#fbid=hTMbSeiVvUL



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου