Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αγιασμού του City Unity College!



Από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Θερμοπυλών κ.κ. Ιωάννη, ο οποίος εκπροσώπησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κκ Ιερώνυμο, πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του νέου ακαδημαϊκού έτους 2011-2012 στο City Unity College, την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου.

Στον αγιασμό παρευρέθησαν πλήθος σπουδαστών, καθηγητών, διακεκριμένες προσωπικότητες της εκπαίδευσης, πρώην Πρυτάνεις του Πανεπιστημίου Αθηνών, ομότιμοι καθηγητές Πανεπιστημίων, εκπρόσωποι του υπουργείου Παιδείας Δ.Β.Μ.Θ., καθώς και ο πρόεδρος του κολλεγίου κ. Χάρης Γερονικόλας.

Με την αφορμή της επίσκεψης του Επισκόπου Θερμοπυλών πραγματοποιήθηκαν και τα εγκαίνια της σχολής Θεολογικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών, που λειτουργεί για πρώτη φορά φέτος στο City Unity College.

Πρόκειται για το πρώτο ιδιωτικό Πρόγραμμα Θεολογικών Σπουδών στην Ελλάδα, το οποίο είναι δομημένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να παρέχει σε όλους τους Ορθοδόξους τη δυνατότητα, ανεξαρτήτως εθνικότητας, να εντρυφήσουν στην Ορθόδοξη Θεολογία.

«Το Πρόγραμμα επ’ ουδενί δεν στοχεύει στην υποκατάσταση ή αντικατάσταση των Θεολογικών Σχολών του υπουργείου Παιδείας Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων. Αντίθετα, έρχεται για να καλύψει την εκπαιδευτική ανάγκη εκείνων που για διάφορους λόγους (επαγγελματικούς, προσωπικούς, ηλικίας, δομής εκπαιδευτικού συστήματος κ.α.) δεν έχουν πρακτικά πρόσβαση στη θεολογική γνώση και κατάρτιση», επεσήμανε ο διευθυντής του Προγράμματος Θεολογικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών, πρωτ. Σπυρίδων Αγγελόπουλος.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Καλέστε μας: 210 3243222 (admissions office)
Στείλτε μας e-mail στο: info@cityu.gr ή fax στο 210 3225253
Επισκεφθείτε το site μας: www.cityu.gr ή τα γραφεία μας στη διεύθυνση: Θησέως 15-17 Σύνταγμα, Αθήνα 105 62


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου